Zoals we eerder al meldden is 19 juni de laatste editie van "Invited by Tiësto". Het concept mag nu al een succes genoemd worden want ook deze laatste editie is inmiddels alweer uitverkocht!
Deze keer zal de avond geopend worden door Lucien Foort. Ook zal er extra air-conditioning aanwezig zijn om het in de Panama ondanks de chemie tussen DJ en publiek toch nog een beetje koel te houden!

Op 19 juni aanstaande vindt de laatste editie van 'Invited by Tiësto' plaats in het prachtige Panama te Amsterdam. Nog één keer kan er genoten worden van het heerlijke drie- gangendiner in het restaurant en de show in de theaterzaal. Tenminste; voor diegenen die inmiddels een ticket hebben weten te bemachtigen en een tafeltje hebben gereserveerd, want Invited is al sinds enige tijd uitverkocht. Aangezien dit drie keer op een rij het geval was, mag de organisatie toch wel spreken van een daverend succes!

Zoals eerder aangegeven zal de laatste editie een extra groot spektakel worden. In een intieme sfeer zal de avond geopend worden door niemand minder dan Lucien Foort, waarna Tiësto een exclusief, bijna 4 uur durend optreden zal verzorgen. MC Marxman zal deze artiesten begeleiden, en Funkerman zal van zich laten horen in de naastliggende studio. Al deze ingrediënten zullen zorgdragen aan een onvergetelijke avond waar alles draait om de gasten.

Ten behoeve van het comfort zal Panama uitgerust worden met extra Air Conditioning Systemen. De afgelopen keer bleek de chemische reactie tussen Tiësto en het publiek zoveel warmte te genereren dat extra verkoeling op dat moment niet een overbodige luxe zou zijn.

'Invited' opent haar deuren om 21:00 uur. De gasten worden geadviseerd vroeg te komen, want dit is een avond die je van begin tot eind moet ervaren!

Voor meer informatie, foto's en video's verwijzen we naar de website www.invited.nl.