nightlive

Dit weekend vindt het door UDC georganiseerde evenement Thirst plaats in de Nightlive in Maastricht. Op deze zaterdagavond is er een dj contest in de kleine zaal en in de grote zaal staan namen als Sister Bliss, Remy, Pako & Frederik en Per!

Zaterdag 31 Mei: UDC presents Thirst!
line up room 1:
Sister Bliss (faithless, uk)
Remy (nl)
Pako & Frederik live (nl)
Per (nl)
room 2: dj contest (check www.heinekenmusic.com)
Entreeprijs: 10 euro

Woensdag 28 Mei: MRSV Saurus
Programma:
Network! live and exclusive!
Marko meertens
Mrsv saurus band
Entreeprijs is gratis

Donderdag 29 Mei: Solidair Maluku
muziek, dans, markt (14u. - 19u.) 's avonds dance-event met Erick E., Seamus-haji (UK), Bruze & Mr. Jay

Solidair Maluku is een initiatief in maastricht die ontstaan is naar aanleiding van de onlusten op de molukken. ruim 4 jaar is de groep actief met als doel: aandacht vragen voor de noodsituatie op de molukken, fondswerving ten behoeve van vele vluchtelingen en een bijdrage leveren aan de wederopbouw van de molukken.

het cultureel festival is een van de vele activiteiten die solidair moluku dit jaar organiseert. In het gebouw van nightlive zal hiervoor een informatiemarkt worden opgezet met o.a. landelijk steunpunt educatie molukkers, toko buku en mahanaga verkoop molukse artikelen.

de muzikale aankleding van deze culturele dag wordt verzorgd door diverse molukse muziek en dansgroepen, afgewisseld door de molukse/ maastrichtse dj TURA.
molukse dansen en klederdrachten show uitgevoerd door de culturele groep polawana uit moordrecht, menari groep en streetdance 3e generatie molukse jeugd/tieners en danspresentatie 1e generatie molukse ouderen uit maastricht. verder een optreden van zang en gitarist eka permana.

Uiteraard ontbreekt de molukse keuken niet! gedurende de hele dag kan men genieten van molukse specialiteiten!

Het festival begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. de toegang is gratis.

Na afloop van het festival organiseert nightlive:
Mega non stop dance party!
Entreeprijs 8.50
Deze party begint om 22.00 uur en duurt tot 6.00 uur.
Line up van deze avond: Mr. Jay & Bruze, beide bekend in de dancescene, vooral in het zuiden van het land. Beide hebben ze een groovy funky stijl van draaien en zullen de avond openen.
Seamus Haji (UK), komt helemaal vanuit Engeland om dee line up bij te wonen. Een zeer kwalitatieve sterke dj die bekend staat zowel als dj en producer. hij is een van de opkomnde talenten binnen de dancescene en wordt door grote top deejays omschreven als een waar talent. zijn dj sets zijn legendarisch!
Erick E. heeft geen introductie meer nodig! Een van de bekendste nederlandse deejays en ver daarbuiten zal ook deze avond van de partij zijn! hij zal zorgen voor een spetternde afsluiting van deze onvergetelijke dag!

de opbrengst van deze avond gaat naar bovenvermelde projecten op de molukken!