femme fatale party

Dat er ook vrouwelijke top techno dj's zijn bewijst het feest Femme Fatale met een ladies only line-up. Op vrijdag 6 juni draaien Estroe, Shinedoe en Lady Aïda op dit feest in Kingdom the Venue in Amsterdam. Shinedoe en Lady Aïda zullen ook een back 2 back set draaien tijdens deze avond.

Op vrijdag 6 juni zal het eerste technofeest van Rookie Entertainment van start gaan in Kingdom the Venue (voorheen Marcanti en Club XL) te Amsterdam. De avond zal geheel in het teken staan van vrouwelijke performers, welke op Femme Fatale hun kunsten zullen vertonen. Een 'ladies only' line-up is uiterst zeldzaam binnen de technoscene zeker als het gaat om Nederlandse top dj's, die hun sporen reeds verdiend hebben op feesten als Dance Valley, Awakenings, Innercity en Mystery Land. De drie lovely en oogverblindende DJ's die het publiek gaan verleiden zijn: Estroe, Shinedoe en Lady Aïda. Daarnaast draaien Shinedoe en Lady Aïda exclusief voor Femme Fatale back 2 back. Het spektakel zal visueel begeleid worden door VJ Luxxx (Trance Energy) en gepresenteerd worden door de Russische MC Vika Kova (Innercity).

Voor Femme Fatale heeft Rookie Entertainment drie nationale vrouwelijke techno toppers binnengehaald. Estroe zal de avond openen met zoals men van haar gewend is, een lekkere, nog lang heugende set. Daarna neemt Lady Aïda plaats achter de decks voor een fantastische techno/electro set. Lady Aïda is na haar optreden van 8 november j.l. in de Heineken Music Hall met o.a. Underworld weer terug in de hoofdstad. Na haar soloset op Femme Fatale gaat ze duo verder met Shinedoe voor een 'bitchy' hoogtepunt. Tenslotte zal Shinedoe tijdens haar 'thuiswedstrijd' Amsterdam laten trillen door de schuiven vol open te zetten. Daarmee zorgt zij voor een vette afsluiter van Femme Fatale.

Laat je verleiden en meenemen door onze vijf vrouwelijke Femmes Fatale voor een hete en zwoele techno nacht!

Irresistible, Unreachable, Fatal……………………Femme Fatale, the fatal seduction!

Organisator Rookie Entertainment timmert al lekker aan de weg binnen de house-scene. Naast Femme Fatale organiseren de studenten Media en Entertainment Management in samenwerking met Beatfreax het evenement No Backspin; een evenement tegen racisme, geweld en intolerantie binnen de house-scene.

Kaarten voor Femme Fatale zijn vanaf 7 mei verkrijgbaar bij alle Ticketbox verkooppunten en kosten 15 EUR (ex. Fee). Kaarten aan de deur zijn 20 EUR . Tijd: 22:00 - 05:00
Voor meer informatie en nieuws check www.rookie-femmefatale.nl