shine indoor sessions

Elke laatste zaterdag van de maand was het altijd gebruikelijk dat het feest Shine Indoor Sessions in de Rechter in Eindhoven plaatsvond. Maar de feesten gaan vanaf volgende maand op een andere locatie gehouden worden, namelijk het Stroomhuis in Eindhoven. Bij deze laatste editie in de Rechter staat Alden Tyrell en Precision Cuts op het programma!

Na anderhalf jaar stoppen we met onze feesten in de Rechter. De reden
hiervoor is dat wij denken niet langer ons ding te kunnen doen in de Rechter. Deze maand dus de laatste keer en we gaan nog eens flink knallen.
Zorg dus dat je erbij bent!
Overigens niet te lang getreurd! Shine verhuist 28 juni naar het Stroomhuis in Eindhoven met wel een hele speciale gast…Rechtstreeks vanuit het legendarische Detroit komt techno-held Lawrence Burden a.k.a. Octave One voor een exclusieve Dj-set naar Eindhoven!
Er zullen maar 350 kaarten in de verkoop gaan, so don't miss out! Meer informatie volgt spoedig…

Maar eerst nog op zaterdag 31 mei:

Shine Indoor Sessions 'The Final Edition'

Room 1 Finest in techno
Alden Tyrell (Clone, Viewlexx) & Skylla
Ongeveer anderhalf jaar geleden heb je Alden Tyrell ook al in de Rechter kunnen zien tijdens de Shine Blueprints Electro edition. Dat beviel iedereen zo ontzettend goed, dat we hem hebben gevraagd om de laatste Indoor Session met zijn moddervette electro & cocadisco af te sluiten.

Room 2 Digital Funk
Precision Cuts (London, UK) & Ari Daily
Vanavond iets waar we erg gelukkig mee zijn. 3 jongens die samen één van de meest belovende breakbeats-acts van dit moment vormen: Precision Cuts!!! Hun funky breakbeats worden veelvuldig gedraaid door grootheden als Plump dj's, Bushwacka, Freq Nasty, (Ari Daily) & Adam Freeland.

Room (ahum) 3 Funked up grooves
Broken beats, funk, soul, latin & nu jazz, once again, specially blended for you by Dj Vaillant!

Zaterdag 31 mei 2002
22.00 uur - 04.00 uur - Entree: 7 EUR
Locatie: De Rechter, Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven

Comments

  • Goedie

    Goedie

    27 May 2003

    Ze weten toch weer op elke editie grote namen op de line-up te toveren, Clarence Burden is ook niet mis!

Comments are closed