Tiesto

Arnhem – De laatste voorbereidingen voor Tiësto in Concert zijn in volle gang en volgens organisator ID&T verloopt alles volgens plan. Naar verwachting is men morgenmiddag klaar met de opbouw van podia en licht en geluid. De mediabelangstelling voor het eerste DJ concert ter wereld dat morgen voor 25 duizend bezoekers in het Arnhemse Gelredome Stadion plaatsvindt is overweldigend.

Terwijl organisator ID&T druk werkt aan de productie heeft DJ Tiësto zelf zich teruggetrokken om zich in alle rust te kunnen voorbereiden op zijn acht uur durende soloset. Hij zal daarbij op het podium worden bijgestaan door tal van door hen uitgenodigde artiesten. Wat er precies gaat gebeuren tijdens Tiësto in Concert blijft een verrassing waarover de organisatie verder geen mededelingen doet, al wil men wel kwijt dat van het uitgelekte optreden van Skunk Anansie zangeres Skin vanwege omstandigheden geen sprake kan zijn.

Hoewel Tiësto in Concert al ruim een maand is uitverkocht hoeven teleurgestelde fans niets van het muzikale gedeelte te missen. In een unieke samenwerking tussen ID&T Radio en 3FM wordt het evenement live uitgezonden van 24.00 uur tot 6.00 uur. De presentatie is in handen van Dennis Hoebee (ID&T Radio) en Chiel Beelen (3FM). Voorafgaand aan het concert is Tiësto te gast in programma’s van 3FM en ID&T Radio. Op 10 mei tussen 18.00 uur en 20.00 uur bij het programma ”Dier op 3.”, gepresenteerd door Edwin Diergaarde. ID&T Radio verzorgt tussen 22.00 en 24.00 uur een voorbeschouwing middels een interview met Tiesto, een terugblik op zijn carriere en interviews met gasten. ID&T Radio is te beluisteren op de kabel, voor de juiste frequentie bij u in de buurt kunt u terecht op de homepage www.id-t.com onder Media.

Tiësto in Concert wordt mede mogelijk gemaakt door partner Coca-Cola die rondom het evenement tal van acties heeft georganiseerd, zoals de Dance Vibes Bus die als rustpunt in de avond fungeert. Verder krijgt elke bezoeker na afloop een speciaal voor het evenement vervaardigd blikje Coca -Cola en een exclusieve Tiësto-poster mee naar huis.