nightlive

Zaterdag 17 mei is er een UK night special in discotheek de Nightlive in Maastricht. Op deze avond komen namelijk 2 grote namen uit the UK langs: Mark Shade en Ian O Brien! Op deze avond worden ze bijgestaan door de resident Base.

Zaterdag 17 Mei UK Night Special!
Dj line up: Mark Shade (UK), Ian O Brien (UK) and Base (Resident)

Geboren in 1971 in South London, begon Mark Shade vanaf zijn 16 jarige leeftijd al met draaien. Hij draaide samen met grote namen als Judge Jules en speelde op verschillende grote venues binnen het londense dance cirquit. Hij werd gevraagd om zijn krachten te bundelen met het hoog aangeschreven Harmless label, host voor o.a. Masters at work, Colin Dale en Roger Sanchez, om er maar een paar te noemen. Zijn projecten worden wereldwijd gereleased en daarom zijn we er trots op om hem in nightlive te mogen horen! Geinspireerd door de echte detroit sound, heet Ian o brien al onwijs veel producties op zijn naam staan.
Deze werden onder andere gereleased op Ferox, 4th Wave and Pacific Records. Zijn debut album Desert Scores werd gereleased in 1997 en werd goed ontvangen door de media en het publiek. Als resultaat hiervan werd hij wereldwijd geboekt en reisde hij de hele wereld over om zijn speciale sound te laten horen. Zijn langverwachte tweede album Gigantic days werd in 1999 gereleased op Uk peacefrog records. Zijn ep voor peacefrog records, hearthstrings werd als beste single van de maand in de uk magazines geprezen.
Naast deze twee toppers uit Engeland is ook resident Base weer van de partij. Met zijn stijl past hij precies in de line up van deze avond. Base produceerde onlangs nog met zijn college Rene Amesz 2 tracks, That’s the Jazz en Clear the mind, die begin Juni op het Uk Deep records label wordt gereleased. Daarnaast is hij weer druk bezig met zijn volgende project, dat eind deze maand ook klaar moet zijn. Deze avond staat in het teken van een echte UK Night ! Keep Diggin!
Entreeprijs: € 10.00
Openingstijden 23.00 - 6.00 uur