Ronald Molendijk zal zaterdag 12 april aanstaande in de Nightlive in Maastricht draaien. Deze 'ouwe rot' in het vak zal hier samen met Rossi en Base (resident) achter de draaitafels staan.

Zaterdag 12 April
Line up: Ronald Molendijk (Nighttown, Soulvation), Rossi (Impulz, HQ), Base (Nightlive resident) hosted by mc teace

Ronald Molendijk is een Dj die al een lange tijd meegaat in de Nederlandse dancescene. Hij draaide in verschillende clubs als Nighttown, Escape en waakzaamheid en op grote feesten zoals Innercity, Sensation, mysteryland en 4 elements. In zijn verleden heeft hij vele mixcompilatie’s op zijn naam staan. Denk aan de Three dj’s in a box serie, zijn nighttown mixcompilaties en zijn laatste als soulvation, some love. Daarnaast heeft hij ook al een aantal releases op vinyl uitgebracht. Hij is de oprichter van Basic Beat recordings in rotterdam.
Ronald Molendijk boekte begin jaren tachtig veel succes in het rotterdamse clubcircuit. Met name in de begin jaren negentig weet Nighttown samen met diverse Deejays, waaronder Ronald, de ongekende hoogte in de dancescene te krijgen en Nighttown zit dan ook elke zaterdagavond vol. In 1996 wordt Ronald bekroond met de titel Beste Club DJ van Nederland waarna het succes alsmaar groter en groter wordt. Rond 2000 legt hij samen met Jeroen Rietbergen de grondselen van Soulvation* neer. Naast Ronald Molendijk zijn ook wederom residents Rossi en Base van de partij. Rossi staat bekend om zijn speciale sound dat een mix vormt van groovy, progressive met een zware beat erin. Tevens stat hij dit jaar weer in de line up van Impulz. Dit bewijst maar weer dat Rossi bij de grote jongens hoort. Base staat bekend om zijn progressive tribal sound en heeft 2 nieuwe tracks in de studio gemaakt samen met zijn co producer Rene Amesz uit Rotterdam. Deze 2 tracks gaan volgens hem hoge ogen gooien binnen de underground dancescene. De avond is niet compleet zonder de vaste MC Teace die er dit keer ook weer bij zal zijn!
Entreeprijs: 8 Euro
Openingstijden: 23.00 - 6.00 uur