Mr. C zal aankomende zaterdag in de Winkel van Sinkel staan. Samen met Laidback Luke zal de muziek voor het maandelijkse feest Big Fun! verzorgen. Ook is bekend gemaakt dat de voorverkoop voor de Knee' Deep Tour, die op 24 mei met o.a. Dj Rush ook in de Winkel van Sinkel wordt gehouden, start vanaf 21 april bij de bekende voorverkoopadressen.

Zaterdag 12 Maart 2003

Club Risk @ de Winkel van Sinkel

BIG FUN!

Change feat. Mr. C (UK), Laidback Luke

Entree is euro 14.- Leden van Clubrisk @ de Winkel van Sinkel betalen uiteraard euro 10,-

Open 00.00- 05.30

Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht

Elke tweede zaterdag van de maand is het weer Big Fun! in de Winkel van Sinkel. Big Fun, de avond die in het teken staat van gezelligheid, hilariteit en SeriousFun, zal deze zaterdag een nog grotere dimensie krijgen door de poulaire wereldbekende DJ MR.
C die zijn debuut album (CHANGE) promoot in Europa en daarbij ook Nederland aandoet. Laidback Luke, die steeds meer populariteit wint in het buitenland zal deze avond openen met zijn eigenzinnige, energieke en enerverende stijl van draaien in de Winkel van Sinkel. Logisch dus dat deze aspecten een perfecte Club Risk avond garanderen.

Mr. C is een van de pioniers die in 1987 de housewereld bediende met een nieuwe, eigenwijze sound. Zijn passie om te experimenteren, zijn vermogen om de subculturen van de house muziek te verfijnen en Mr.C 's streven om de underground sound meer toegankelijk te maken voor het grote publiek, leverde hem wereldwijde bekendheid op. De energie en prestige die Mr. C opdeed in de underground scene stimuleerde hem om zich verder te ontwikkelen als DJ, producer (Shamen), club eigenaar (The End), promoter en boegbeeld van de house (Samen met Layo en Bushwacka! is hij verantwoordelijk voor het succes van o.a. The End en The End Recordings). Door de veelzijdigheid in zijn sets zorgt Mr.C ervoor dat zijn eigen sound en unieke, perfectionistische techniek doordringt in alle aspecten van de house muziek of het nou future house,funky techno, psychedelic breakbeat of abstract acid electronica is. Mr. C 's unieke vermenging van deep house, techhouse en techno heeft hem gemaakt tot een van de grootste namen in de Europese techno scene en een van de meest popolulaire DJ's van Engeland.

Laidback Luke begon jaren geleden met het produceren van harde, minimale techno. De Chicago sound uit het begin van de jaren negentig inspireerde hem. Zijn remix van Green Velvets "The Stalker" werd opgepikt door top DJ Carl Cox en binnen de kortste keren reisde Luke met zijn platenkoffer de hele wereld over. Totdat hij genoeg had van de techno. Laidback Luke vond dit gedeelte van de dance scene te monotoom, te weinig funk en en niet meer inspirerend genoeg.

Zijn nieuwe album Electronic Satisfaction, met poppy melodieën, vocalen en qua geluid, stevige wortels in de jaren tachtig is in het niet te vergelijken met het abstracte, minimale techno geluid. Toch is deze sound nog te horen in de sets van Laid Back Luke. Qua DJ staat Laid Back Luke's sound artistiek op een hoog niveau met tracks die indrukwekkende melodielijnen bevatten, maar ook energieke ritmes en verrassende beats komen langs tijdens zijn sets. Laidback Luke blijft echter te allen tijde toegankelijk voor iedereen die housemuziek een warm hart toedraagt. Dit heeft hij meerdere malen bewezen in de diverse Clubs in Nederland, maar ook zijn succesvolle shows op o.a. Dance Valley en Lowlands onderstrepen dat Laidback Luke ook bij het Nederlandse publiek zeer geliefd is.

Ander nieuws:
Voorverkoop DJ Rush in de Winkel van Sinkel van start.

ZATERDAG 24 mei 2003
Club Risk/Beyond Adventures & Xcess @ de Winkel van Sinkel presents The European Knee Deep Tour
Entree is euro 18,00. Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel euro 10,-.
Open 00.00 - 06.00

Op 24 mei organiseren Club Risk/Beyond Adventures en XCess gesamenlijk "The European Knee Deep Tour" met DJ Rush (USA), Valentino Kanzyani (SLOV) en Marko Nastic (SERBIA).
Kaarten liggen vanaf week 17 (21 april) bij de bekende voorverkoopadressen, maar wegens de enorme vraag zijn er per heden reeds kaarten te verkrijgen via www.voorverkoop.net.
Kaarten kosten ? 18,- (excl. fee).