a night with michel de hey rechter

A night with is een concept dat een tijdje geleden starte in de Winkel van Sinkel in Utrecht. De avond met Michel de Hey was zo'n succes dat ze ditmaal dezelfde avond op vrijdag 9 april dunnetjes over gaan doen in de Rechter in Eindhoven. Tijdens deze avond zal Michel de Hey ondersteund worden door Jay Samuel in de grote zaal. Daarnaast draaien ook Nuno dos Santos, Monica Electronica en het Love2Party DJ-Team (Little Tim & Sandeep) in de Rechter.

Na het overweldigende succes van "A night with.. Michel de Hey" in de Winkel van Sinkel (Utrecht) in november vorig jaar, gaat FCA-Music ditmaal met Michel de Hey op tour naar de Rechter in Eindhoven.

Ondersteund door Jay Samuel in de Grote Zaal, terwijl Nuno dos Santos en Monica Electronica de Rechtzaal beheersen met een minimalistische ElectroSound en het Love2Party DJ-Team (Little Tim & Sandeep) hun sfeerverhogende Groovy Tunes draaien in het cafe, belooft dit dus weer een leuke avond te worden.

Tijdens "A night with… Michel de Hey" wordt de overbekende Rotterdammer uitgenodigd om de bezoekers een nacht lang te vermaken met zijn persoonlijke favorieten, het liefst natuurlijk zonder concessies. Michel laat zien dat hij naast een Ahoy (Carl Cox & Friends), gevuld met 11000 bezoekers, ook goed overeweg kan met kleinere zalen zoals de Rechter, waarbij het een uitdaging, maar vooral een must is om de balans in variatie te vinden.

Iedereen in Nederland kent Michel de Hey intussen. Maar ook in het buitenland is deze vertegenwoordiger van de betere TechHouse/Techno een graag geziene gast. Met zijn Immaculate Music (waar hij naast zijn eigen muziek ook werk van o.a. Secret Cinema en Grooveyard uitbrengt) heeft MdH producties uitgebracht die over de hele wereld bekend zijn.

Jay Samuel, telg van Immaculate, is speciaal voor deze avond uitgenodigd om de sfeer van de avond neer te zetten in de grote zaal. Monica Electronica verrast de laatste tijd met haar voortstuwende ElectroSound en Nuno dos Santos doet daar een schepje bovenop. Beide maken ze deel uit van het Electronation gezelschap dat regelmatig voor een vernieuwende drive zorgt in het uitgaansleven.

Little Tim & Sandeep van het Love2Party DJ-Team, zijn de maandelijkse residents in de sub-area van de Winkel van Sinkel.

Luister vrijdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur naar Michel de Hey's radioprogramma "Hey Tec" op ID&T-Radio en maak kans om de laatste gastenlijstplekken voor "A night with… Michel de Hey".