Voor de volgorde van de DJ’s en live-acts, die aankomende vrijdag 16 april op Dial T for Techno komen optreden, kon op de website van het feest; www.am-produktions.nl gestemd worden. Je kon hier aangeven naar welke DJ of Live-act je het meest uitkeek en naar aanleiding van de uitkomst van deze poll is de time table samengesteld

Organisator en resident Aleq Marqx zal net als vorige keer het eerste uur inluiden. Daarna zal de eerste live-act van de avond aantreden in de vorm van de Britse Makaton. Na deze live-act zal, de populairste Nederlandse techno DJ van dit moment, Bart Skils ruim de tijd krijgen om zijn kunsten te vertonen. Hierna is het de beurt aan de Slowaakse DJ HU die na Rumenige en Loktibrada een van de grote off-beat beloftes uit het voormalige oostblok is. Het afsluitende beukwerk zal verzorgd worden door Technogrootheid Pounding Grooves die met zijn live-act de laatste voegen van de Leidse club "InCasa" eruit zal knallen!

De Time table ziet er dus als volgt uit:

23.00-0.00 Alec Marqx (NL)
0.00 - 0.45 Makaton (live) (UK)
0.45 - 2.30 Bart Skils (NL)
2.30 - 4.15 HU (Slovakia)
4.15 – End Pounding Grooves (live) (UK)

Kaarten zijn nog te koop bij Ticketbox outlets zoals Free Record Shop en de Primera winkels, op de stations en bij alle bekende voorverkoop adressen in de grote steden.

Friday April 16th 2004

=Dial T For Techno=

Location: In Casa – Lammermarkt 100 – Leiden
Time : 23.00 – 05.00
Price : E 16,- Ex Presale fee.
Web : http://www.am-produktions.nl/
Presale @ Ticketbox and all well known addresses in the big cities.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  13 April 2004

  Laat die vrijdag maar komen, heb er erg veel zin in!!

 • Chris

  Chris

  13 April 2004

  Ja heb er ook zin in! Vooral in Makaton, Skils en Hu!

Comments are closed