a night with

In augustus was het Marcello die op dit nieuwe concept mocht draaien en tijdens deze editie staat Michel de Hey in de spotlights. Op 29 november zal hij in de Winkel van Sinkel in Utrecht een set draaien waarmee hij het publiek misschien wel zou kunnen verrassen.

Michel de Hey is HOT! Na zijn overvolle agenda tijdens het festivalseizoen, laat bezoekt deze Nederlandse Techno Icoon de Clubs met uitzonderlijke sets.

Zo zat de Rotterdamse Las Palmas overvol tijdens de MDH Release-party op 7 november jl, waar de man himself liet horen, dat zijn smaak divers is en de zaal kan meenemen naar een extatisch hoogtepunt.

Een week later draait hij met maatje Carl Cox in de Asta (Den Haag) en de week daarop in de Winkel van Sinkel tijdens A night with… Michel de Hey.

Tijdens de A night with… avonden staat de DJ centraal en wordt hij/zij betrokken bij de avond en wordt er van hem verwacht om tijdens zijn set, niet alleen de publieksfavorieten te draaien, maar met name zijn persoonlijke favorieten. En dat kan verrassend uitvallen.

Michel De Hey is één van Nederlands bekendste DJ’s en producers van Nederland en meerdere malen uitgeroepen tot de beste Techno DJ in Nederland. Als labeleigenaar runt hij vanuit thuisbasis Rotterdam verschillende labels, gebundeld onder de naam Immaculate Music, waar hij naast zijn eigen muziek ook muziek van o.a. Secret Cinema en Grooveyard uitbrengt.

Als DJ heeft Michel de Hey in alle clubs, discotheken, zalen en op alle festivals gestaan. En hoewel hij regelmatig in het buitenland draait, ziet het er naar uit dat hij in 2004 vaker in het buitenland dan in
Nederland te horen zal zijn.

In de Winkel van Sinkel zijn de avonden met Michel de Hey gedenkwaardig. Naast de Club Risk invites FUTURE zullen velen nog de EC versus Tortured, samen met Billy Nasty herinneren. De beste Techno DJ van Nederland nodigt speciaal voor deze avond Berry van Gardingen uit om hem te supporten!

Praktische info
Datum | 29 november
Locatie | Winkel van Sinkel, Utrecht
Tijd | 23:00 -05:00
Line-up | Michel de Hey (Solo, supported by Berry van Gardingen)
Sub: Little Tim & Sandeep aka Love2Party DJ-Team
Prijzen | VVK 10 EUR, Deur 14 EUR, Leden 10 EUR
Meer info | http://www.clubrisk.nl