Chemistry heeft nog 3 feesten in petto om de zogenaamde beachtour af te sluiten. Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus kun je op Texel en in Bloemendaal terecht voor respectievelijk Chemistry on tour en R.U.S.H. @ Beachbop. De zondag daarop is er een feest in de Off-Shore in Bergen aan Zee.

Amsterdam, 27 augustus 2003
Dit weekend staan er maar liefst twee afleveringen van de Beachtour 2003 gepland. Op zaterdag 30 augustus gaat Chemistry naar De Toekomst in de Koog op Texel. De volgende dag is R.U.S.H. een van de gastheren van de laatste Beachbop in Bloemendaal aan Zee.

Zaterdag reizen Marcello, Onno en Nickie Nicole af naar Texel om het Sea & street festival in muzikaal opzicht op te luisteren. Welbeschouwd is het geen beachparty: De Toekomst is de meest trendy discotheek van het eiland. De Chemistry-crew gaat er echter een club in zwoele, zomerse sferen van maken!

Op zondag host R.U.S.H., net als tijdens de eerste editie, beachtent De Zomer tijdens de tweede en tevens laatste Beachbop van dit jaar. Gezien het overweldigende succes van de R.U.S.H.tent op Mystery Land lijkt het gegarandeerd dat Victor Coral, Brian S. en miss Nickie Nicole weer een waardig outdoor R.U.S.H. evenement neer gaan zetten. Ook de Amerikaan Gene Farris, die op donderdag op Higher R.U.S.H. in Escape draait, zal op Beachbop komen draaien!

Na deze dubbele aflevering staat de laatste alweer voor de deur, en wel op zondag 7 september when Chemistry does jazz in beachclub Off_Shore in Bergen aan Zee. Dan zullen Marcello, Brian S. en miss Bunty vanaf 20.00uur te beluisteren zijn.

In het kort:

Zaterdag 30-08-2003
Chemistry on tour
De Toekomst, Texel
Marcello, Onno, Nickie Nicole
Vanaf 22.00uur

Zondag 31-08-2003
R.U.S.H.@Beachbop
De Zomer, Bloemendaal
Gene Farris, Victor Coral, Brian S. en Nickie Nicole
Vanaf 16.00uur

Zondag 07-09-2003
Chemistry does jazz
Off_Shore, Bergen a. Zee
Marcello, Brian S. en miss Bunty
Vanaf 20.00uur