extrema x-clusive

Ook aankomende herfst zullen er weer de X-Clusive feesten op diverse locaties plaatsvinden. Zo is al bekend dat op 17 oktober er weer een editie in de Las Palmas in Rotterdam zal plaatsvinden. Later meer informatie over deze feesten.

We vertelden je 't al eerder deze week: ook de X-Clusives komen er weer aan deze herfst! Langzaam maar zeker zijn we aan het onderhandelen in het hele land om op vette locaties de intieme, persoonlijke feestjes te organiseren. Tijd dus om jou een update te geven!

Allereerst is te melden dat op 17 oktober aanstaande Las Palmas het toneel is voor Extrema's X-Clusive. De Rotterdamse club zal van 10 tot 6 hopelijk weer net zo uit d'r dak gaan als de vorige editie afgelopen lente! De entree zal €15,= gaan kosten en de voorverkoop start binnekort.

Ook de Maastrichtse Bonbonnière is weer van de partij, want hier liggen natuurlijk de roots van Exrtema en haar X-Clusive! Op de Achter de Comedie 1 wordt van 9 tot 5 doorgefeest en reken maar dat dat weer gezellig wordt! Entree €25,=