Een jaar geleden was de langverwachte opening van Club Las Palmas. Het gonste van de geruchten en het zou een spectaculaire en mooie club worden. Nu een jaar later is de Las Palmas al bijna niet meer weg te denken uit het Rotterdamse uitgaansleven. In samenwerking met verschillende organisatoren zijn de draaitafels van de Las Palmas door vele grote namen beroerd: Gene Farris, Phats & Small, Speedy J, Chris Liebing, Dave Clarke en vele anderen! Nu bestaat Club Las Palmas één jaar en dat wordt aanstaande zaterdag 6 september gevierd!

Aanstaande zaterdag 6 september zal Club Las Palmas haar 1 jarig bestaan op spectaculaire wijze vieren! Een avond met bekende gezichten achter de draaitafels, zoals Victor Coral en Dwin. Om de feestvreugde tot een ongekend hoogtepunt te
brengen laat Las Palmas voor deze bijzondere avond DJ Sneak uit Chicago overkomen. Met zijn eigen groovy Chicago-sounds zal hij Club Las Palmas op haar grondvesten laten trillen. Vocale en visuele ondersteuning zijn er van MC Nova en VJ MacMotion.

DJ Sneak is één van de legendarische S-Men, het trio dat hij samen met Roger en Junior Sanchez vormt. Daarnaast is hij natuurlijk ook solo een tot de verbeelding sprekende dj en producer. Zo wordt hij als de grondlegger van de "filterdisco" gezien. Een sound waar jaren later bijvoorbeeld Daft Punk en Cassius grote hits mee hebben gescoord. Sneak zijn producties zijn o.a. te horen op labels als Magnetic, Cajual, Relief en Oomph.

In het Go Play Café viert Edwin Bazen zijn 30ste verjaardag. Om dit heugelijke feit te vieren zal hij een set van minimaal 4 uur draaien.

Naast als het muzikale geweld zal Las Palmas nog meer verrassingen uit de hoge hoed toveren. Wil je weten wat?
Kom dan zaterdag naar Las Palmas…