Door een miscommunicatie zal het eerder aangekondigde optreden van Adam Beyer niet doorgaan op het feest Versus in de Las Palmas aankomende vrijdag. In plaats daarvan komen Samuel L Session en Thomas Krome wel draaien.

Er is de afgelopen dagen veel gesproken, heel veel geschreven en nog meer gesuggereerd over het allereerste feest van NO|CAN|DO, aanstaande vrijdag in Las Palmas in Rotterdam.

Op vele internetsites en de diverse fora was te lezen dat zowel Adam Beyer als Henrik B niet op zouden komen dagen.

Door een miscommunicatie tussen Global Arrangements (de boekings-agent) en beide artiesten bleek dit inderdaad het geval te zijn. Tot op heden is er nog geen duidelijke reden voor de miscommunicatie gegeven. NO|CAN|DO heeft van haar zijde in ieder geval zorg gedragen voor alle formaliteiten zoals het ondertekenen van contracten en voldoen van de aanbetalingen. Er was dan ook geen reden om te vermoeden dat beide artiesten niet zouden draaien.

De stand van zaken is in ieder geval dat Adam Beyer aanstaande vrijdag niet op zal treden in Rotterdam. Er is geen reden opgegeven voor deze no-show. In ieder geval heeft de jonge en gedreven organisatie voor meer dan waardige vervanging weten te zorgen. Naast Henrik B en Paul Hazendonk zullen ook Samuel L Session en Thomas Krome achter de decks verschijnen. Zo wordt een inmiddels legendarisch Nederlands gezegde weer eens waarheid; "elk nadeel heb z'n voordeel…"

NO|CAN|DO presents Versus begint aanstaande vrijdag om 23.00 uur. Vanwege alle perikelen heeft de organisatie besloten om de deurprijs gelijk te houden aan de voorverkoopprijs, namelijk 18,50. Bij de
volgende adressen zijn nog kaarten te koop; Basic Beat / Velvet - R'dam, Outland - A'dam, Tunesville - Breda, Twist & Shout - Utrecht en Cyber - Leiden,

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de organisatie via no_cando@hotmail.com