a night with

Aankomende zaterdag start er een nieuw concept van Club Risk genaamd A night with. In dit concept staat een dj centraal waarbij van die dj verwacht wordt dat hij/zij gedurende een 5 uur durende set zijn/haar persoonlijke favorieten platen gaat draaien. Voor dit feest kan je ook kaarten winnen, hier bij Groovetrackers.com!

Een nieuw concept in de Winkel van Sinkel, waarbij de DJ centraal staat.

Hè? Stond hij dit niet al?

Ja, maar met "A night with…" wordt de DJ betrokken bij de avond en wordt er van hem verwacht om tijdens zijn 5 uur set zijn persoonlijke favorieten te draaien. Met deze gedachtengang werd al heel snel overeenstemming bereikt met niemand minder dan Marcello. Met de statement "plays music for those who listen" was Marcello de juiste kandidaat om te benaderen. Want met deze statement in zijn achterhoofd, reist hij de wereld rond om zijn 'quality dance music' te verspreiden, met een opvallende enthousiasme en een behoorlijke dosis energie. Dit is wellicht de de sleutel tot zijn succes. Op zeer jonge leeftijd begon Marcel Bakker met het draaien van muziek op feestjes voor vriendjes. Zijn professionele loopbaan kreeg een behoorlijke lift in de Waakzaamheid (1991 - 1995), waar hij ook de naam Marcello kreeg aangemeten. Tegelijk draaide hij op donderdag en zondag in de It (1990-1996) en is sinds 1995 "Mr. Chemistry". Al deze clubs hebben nationale en internationale roem verworven mede door de tomeloze inzet van 'Master DJ Marcello'. Naast het draaien in deze clubs heeft hij in vrijwel iedere club en op ieder event in Nederland gestaan en reist hij regelmatig de wereld rond: steeds met zijn missie in het achterhoofd. Hij wordt geroemd om de unieke atmosfeer die hij keer op keer weet te bewerkstelligen. Na zijn optreden op Mysterlyland a.s. zaterdag moet hij zich snel voorbereiden om het publiek in de Winkel van Sinkel vijf uur lang muzikaal te entertainen met zijn persoonlijke favorieten. De belofte is dat deze stijl verder zal gaan dan wat we van hem gewend zijn.

A night with…. some wonderful music.

n de Basement zullen Little Tim en DJ Sandeep hun funky grrovy tunes ten gehore brengen.Dit koppel, dat onderdeel is van het Love2Party DJ-Team, weet keer op keer weer de juiste snaar bij het publiek te raken, en is daardoor zeer geliefd bij de organisatie van Club Risk feesten.