Op zaterdag 13 september start de Windmill Skill Tour van Laidback. Met deze tour zal hij verschillende discotheken in Nederland bezoeken om zijn Windmill Skill mix album te gaan promoten. Op de 13e start hij in de Lichtfabriek in Haarlem

Zaterdag 13 September a.s. brengt de DJ Club de première van de Windmill Skill Tour.
Deze eerste mix album van Laidback Luke zal begin september het levenslicht zien. De cd is een complete live mix en geeft daarmee een perfect overzicht van de kwaliteiten van deze nog jonge dj/ producer. Uiteraard bevat de cd de hit 'we can not get enough', bekend geworden als Dance Valley Anthem en nu inmiddels hard bezig een enorme hit te worden.

Ter ondersteuning van het album zal Luke een speciale tour doen langs voornamelijk (pop)podia in Nederland. Luke tourt met zijn vaste 'homeboys' Tom de Neef en Cleon Macnack die om de beurt voorafgaand aan de meester zullen draaien.
In Haarlem zal Ricky Rivaro als 1 van de DJ Club residence dj's de avond beginnen warm te draaien.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor deze gelegenheid alleen verkrijgbaar via de verkooppunten van de Ticketbox waaronder alle Free Record Shop winkels en via internet www.ticketbox.nl Reserveren via e-mail kan ook: info@formandfunction.nl. Meer informatie over de feesten is te vinden op www.djclubhaarlem.nl.

Form & Function organiseert regelmatig feesten in de Lichtfabriek. De DJ Club, een onderdeel van Form & Function, richt zich vooral op mensen die houden van de betere dancemuziek in een relaxte sfeer. De organisatie roept bezoekers op zich vooral 'partyminded' te kleden.

Praktische info
Datum: Zaterdag 13 September 2003
Tijden: 22.00 - 04.00 uur
Locatie : de Lichtfabriek/ Turbinehal
Adres: Minckelersweg 2
Plaats: Haarlem
dj's: Laidback Luke, Cleon Macnack en Ricky Rivaro
Prijs: 10,- EUR ( excl. Fee)
Stijl: van Deephouse tot Banging House