pureaudio

Op 6 september is er in het LVC in Leiden een perfecte afsluiting van de zomer. Tijdens het feest Pure Audio zullen namelijk de Space Dj'z daar gaan draaien! Op de zolder zal het Rough Shanti dj team gaan draaien.

Dit jaar eindigt de zomer met een knal! Na een korte zomerstop zal Pure Audio het LVC weer op haar grondvesten doen schudden als de Space DJ'z op het podium landen en alle remmen losgooien. De missie van dit illustere Engelse techno-duo: het na deze verzengende zomer ingedutte Leiden weer eens flink wakker schudden met hun mix van vol-gas techno, hip hop, electro en breaks. Deze twee podiumbeesten staan wereldwijd bekend om hun extravagante 4-deck sets die vaak uitmonden in een explosie van pompende beats, nietsontziende scratches en meedogenloze funk. Zelf omschrijven ze hun stijl als "vet, funky, buitenaards en full of flavour", een typering waar wij ons erg goed in kunnen vinden.

Voor de mensen die het zomergevoel nog even vast willen houden staan op zolder de heren van het Rough Shanti DJ Team klaar om een helpende hand te bieden. Ook voor diegenen voor wie het allemaal iets te hard gaat in de hoofdzaal bieden zij soelaas.

Pure Audio is een organisatie opgericht door drie technofanaten. Niet het geld maar liefde voor de muziek is de drijvende kracht achter het concept. Hun doel: het oude underground gevoel weer te laten herleven. Dampende techno, verassende optredens en mooie aankleding vormen samen met een lage entreeprijs de ingredienten die voor een ouderwets goede sfeer moeten zorgen.

Praktische info
Datum | 6 september 2003
Locatie | LVC, Leiden
Tijd | 23.00 - 05.00 / deuren sluiten om 02.00!
Prijs | 12,- EUR vvk , 14,50 EUR deur
Info | http://www.pureaudio.nl
Extra | een gratis promo CD voor de eerste 50 bezoekers, dus kom vroeg!