a night with

Na vorige keer de festivalgangers van Dance Valley op vertoon van hun entreebewijs korting te geven op de entree van de Club Risk avond komen ze ook deze keer festivalbezoekers tegemoet. Bezoekers van Mysteryland kunnen namelijk op vertoon van hun entreebewijs korting krijgen op A night with… Overigens kunnen jullie ook nog steeds hier kaarten winnen voor dat feest bij Groovetrackers.com!

Net als bij Dance Valley heeft de organisatie alsnog besloten dat bezoekers van Mystery Land voor de helft van de prijs de Winkel van Sinkel mogen bezoeken aanstaande zaterdag tijdens .A night with. Marcello.. Marcello zal tijdens zijn 5 uurset de diversiteit in de dansmuziek opzoeken.

Op vertoon van je Mystery Land-kaart betaal je dan . 6,25 (ipv . 12,50) om tijdens deze eclectische avond binnen te komen. Club Risk/Winkel van Sinkel-leden betalen . 5,- (i.p.v. . 10,-).

De reden van deze actie is intussen bekend. Door de vele en, met name, dure festivals in de zomermaanden worden bezoekers vaak genoodzaakt om keuzes te maken tussen feesten en festivals. Door deze actie komt Club Risk/Winkel van Sinkel de feestgangers (die na een dag rondbanjeren op het Floriadeterrein nog even door willen gaan) tegemoet in de kosten.

Comments

  • Goedie

    Goedie

    21 August 2003

    Vind dit erg cool van de organisatie Club Risk. Het zijn inderdaad krappe tijden voor de festivalbezoeker en dit is toch een mooi gebaar.

Comments are closed