Eerst vertelden we jullie dat de derde editie van Invited by Tiësto de laatste zou zijn, maar het concept krijgt gelukkig een vervolg. En wel aanstaande donderdag in de Panama in Amsterdam.
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze avond met behalve DJ Tiësto ook Montana achter de SL's.

Aanstaande donderdag 28 Augustus 2003 is het dan zover, de lancering van een nieuwe reeks spectaculaire evenementen. Tiësto zal dan samen met één van zijn beste vrienden, Montana, oude herinneringen ophalen en zorgen voor een exclusieve show. De muzikale invulling in de studio van Panama zal dit keer verzorgd worden door Ian "45" Carey, beter bekend van The Soulproviders (USA).
Voor deze editie zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, voor meer informatie zie www.invited.nl.

'Invited' zal zoals gewoonlijk vroeg in de avond beginnen. Het restaurant zal geopend zijn vanaf 19.00 uur waarvoor je moet reserveren, als je wil genieten van het heerlijke drie gangen diner dat speciaal door de chef-kok voor Invited is samengesteld. Het menu is na te lezen op de website.

Op 25 September 2003 verhuist Invited eenmalig naar een zeer imposante locatie, namelijk Cruise Terminal Rotterdam. Met een uitzicht op de skyline van deze havenstad kun je zoals altijd dineren en genieten van een uniek optreden van Tiësto, dit keer vergezeld door Gabriel & Dresden (USA), onder andere bekend van hun productie ‘Andain & Motorcycle’.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@invited.nl. Voor het reserveren van een tafel kun je bellen naar Panama op het nummer 020-3118686 of een e-mail sturen naar diner@invited.nl. Vermeld hierbij je naam, tijd, telefoonnummer en het aantal personen.