beyond adventures club risk

Het is aankomende zaterdag weer tijd voor het maandelijkse terugkerende techno/electro feest Beyond Adventures in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Tijdens deze editie zullen niemand minder dan Benny Rodrigues, Bart Skils en Secret Cinema voor de muziek zorgen! Jullie kunnen er ook kaarten voor winnen hier bij Groovetrackers.com!

Het is weer de laatste zaterdag van de maand en dus tijd voor Beyond Adventures bij Club Risk in de Winkel van Sinkel. Beyond Adventures, met Techno/Electro als basis, biedt de bezoekers aanstaande zaterdag (30 augustus) 2 vooraanstaande dj's in de Nederlandse Technoscene en een liveset van Secret Cinema.

Benny Rodrigues
De betrekkelijk jonge Benny Rodrigues heeft zich met een opmerkelijke opmars weten te plaatsen tussen de belangrijkste nationale DJ's. Met hetzelfde gemak bespeelt hij zowel de bezoekers van de kleinere, intieme clubs als van de grootste raves en festivals, waarbij hij kan varieren van "groovy Club" tot pure, minimale Techno. Geen wonder dat er geen festival te bedenken is in Nederland waar Benny Rodrigues niet staat geprogrammeerd. Als maandelijkse resident in de Winkel van Sinkel weet hij keer op keer een verrassende set te draaien, doorspekt met energie en een dosis spektakel.

Bart Skils
Toen Bart in 1995 naar Amsterdam verhuisde en in een platenzaak ging werken, begon zijn carriere. Vanaf dat moment werd hij een geliefde DJ voor veel feesten zowel in Nederland als de rest van Europa. Hij heeft een aantal feesten op touw gezet, waaronder 'Traffic', 'Blackout', en samen met Kostas heeft hij de donderdagavonden gehost in de Mazzo: Voltt. In januari 2002 is hij begonnen met het hosten van de Static Nights in de Mazzo. Door zoveel in clubs te spelen, en op zoveel optredens op de grotere Dance events te geven (Awakenings, Impulz, Dance Valley, 05 Days Off) heeft hij zichzelf een solide reputatie op gebouwd.

Secret Cinema
Jeroen Verheij, ook wel bekend als Secret Cinema, is een van de headliners in de Nederlandse Technoscene. Zijn producties op o.a. "Immaculate Music" (label van Michel de Hey) zijn bekend en geliefd bij vrijwel alle DJ's over de gehele wereld en komen regelmatig in de diverse charts. Zijn liveoptredens kenmerken zich door een "opmerkelijke" intro, waarna een brok energie over de menigte wordt gepompt. Niet voor niets waren de optredens van Secret Cinema voor velen een hoogtepunt op de verschillende festivals afgelopen zomer. Zijn optreden op Dance Valley (Carl Cox' Global Stage tussen Monika Kruze en Derrick May in) en op het Extrema Festival waren de uitschieters. Ook zijn laatste optreden in de Winkel van Sinkel (31-12-2002) was voor velen het hoogtepunt om het nieuwe jaar in te luiden. Mede daardoor is hij een graag geziene gast in de Winkel van Sinkel.

Praktische info
Datum | Zaterdag 30 augustus 2003
Locatie | Winkel van Sinkel, Utrecht
Prijs | Entree is euro 14,-. Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen uiteraard euro 10,-
Tijden | Open 00.00 - 05.30