dancehill

Op het feest Dancehill, waar we al eerder een nieuwsitem over hadden op GT.com, zal er ook een ludieke actie plaatsvinden tegen zinloos geweld. Doormiddel van Tilburg Cowboys Fortune Pills proberen ze happy thoughts over te brengen.

Op zaterdag 23 augustus, tijdens het dansevenement DanceHill in Tilburg, zullen naast beats, dance, drank en overige versnaperingen ook verkrijgbaar zijn: Tilburg CowBoys Fortune Pills - een fijne gedachte om in te nemen. De pillen zijn per stuk verpakt in zakjes met een label. Een pil bestaat uit een doorzichtige capsule, waarin een positieve boodschap zit. Deze "happy thought" is met eetbare inkt gedrukt op snoeppapier. De pillen zijn daarom niet schadelijk. Kort en simpel, even doeltreffend als eenvoudig, met als doel: vrijheid van geest en vrede op aarde, begin bij jezelf. It's all in your mind.

Naar aanleiding van de zinloze roofmoord op Bart Raaijmakers op 18 juli in Tilburg, hebben de Tilburg CowBoys en de organisatie van Dancehill besloten 25% van de opbrengst te doneren aan de Stichting tegen Zinloos Geweld. Er worden 2000 pillen gemaakt en verkocht à 1 euro. Maximaal levert deze actie de Stichting tegen Zinloos Geweld 500 euro op. De Tilburg CowBoys Fortune Pills worden tijdens Dancehill door Tilburg CowBoys Zusters verkocht. De Zusters mengen zich tussen het publiek om de pillen te verkopen, informatie te verstrekken, en de aandacht te vestigen op de Stichting tegen Zinloos Geweld.

Dit jaar wordt er in Tilburg voor het eerst het Dancehill festival gehouden. Dancehill is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg, dat zal plaatsvinden op zaterdag 23 augustus 2003. Meer dan 30 gerenomeerde DJ's, straattheater, een platenbeurs en natuurlijk diverse stands zullen de binnenstad van Tilburg laten leven. Tilburg zal deze dag het decor vormen voor een festival met dance, techno, cultuur en vooral veel plezier. Dancehill is een samenwerking aangegaan met drie organisaties die welbekend zijn bij de doorgewinterde danceliefhebber. Extrema, Club Risk en Liberated gaan alledrie een area hosten. Daarnaast is er een vierde area gehost door de programmeurs van Dancehill. Top DJ's en acts zoals bijvoorbeeld Billy Nasty (UK), Miss Djax, Benny Rodrigues, Eric de Man, Lucien Foort, Ryan Dent (SA), Lacroix en Jip Deluxe zullen spetterende optredens verzorgen. Dancehill start om 15.30 uur.

Zie http://www.dancehill.com voor meer informatie met betrekking tot dit unieke festival. Op deze site kun je meer informatie vinden over de locatie, line-up en over speciale aanbiedingen; zo kunnen bezoekers van Dancehill.com bijvoorbeeld een wintersport vakantie voor 2 personen winnen. Tevens kan men de radio commercial van Dancehill op Yorin FM beluisteren via de volgende link:
http://www.dancehill.com/upload/SpecialOffers/dancehill.mp3