dancecode

16 augustus vindt het festival Frequence plaats en de officiƫle afterparty vindt in de 5611 in Eindhoven plaats. Daarnaast is ook bekend geworden dat de Beholder helaas niet aanwezig kan zijn op Moonbass, dat zaterdag 23 augustus plaatsvindt in de Nightlive in Maastricht. In zijn plaats draait Deepack.

Official Afterparty Frequence in Club 5611

Aanstaande zaterdag is het dan zover: de derde editie van het outdoor festival Frequence. En voor degenen die er na een hele dag feest nog geen genoeg van kunnen krijgen is er een officiele afterparty in Club 5611 in Eindhoven.

Hier kun je van 22.00 tot 04.00 terecht om de dag in stijl af te sluiten met de volgende dj's: Ghost, Franky Jones, Dance Code DJ Team en Balistic. Ook heeft Marcel Woods bevestigd dat hij van de partij zal zijn. De entree is slechts 10 euro, dus daar hoef je het zeker niet voor te laten, want het belooft een uitermate gezellig feestje te worden dat naadloos zal aansluiten op de sfeer van het festival zelf.

Club 5611
Stratumseind 34/36
Eindhoven

Deepack vervangt Beholder op Moonbass!

Wegens omstandigheden kan Beholder helaas niet aanwezig zijn op de aankomende editie van Moonbass. Uiteraard vinden wij dit erg jammer maar gelukkig hebben we voor een geweldige vervanger kunnen zorgen: Deepack !

Deepack, bestaande uit de DJ's Frank-E en Mars-L, is onder andere bekend van platen als 100 %, Zero Crossing, hun remix van Out Of Grace - 140 BPM en natuurlijk ook hun laatste nieuwe knaller: Here's Johnny. Deze heren hebben al op vele grote evenementen hun kunsten laten zien: Bitte Ein Beat, Hard Bass, Qlubtempo, X-Qlusive Holland… overal ging het dak er af ! En wij gaan er alles aan doen om te zorgen dat ze dat 23 augustus ook weer gaat lukken op Moonbass.
Uiteraard zullen we proberen om Beholder alsnog op een van de volgende edities van Moonbass te laten draaien !