insomnia

Aanstaande zaterdag 16 augustus zullen Ernesto vs Bastian voor het eerst te horen en te zien zijn met hun live-act en wel op het feest Insomnia. Dit feest wordt gehouden in de Muziekfabriek in Amsterdam, waar naast deze 2 heren ook Maron, Marco V. en Cuzco zullen draaien.

Zaterdag 16 augustus zal voor de eerst keer de progressieve trance/pop-formatie Ernesto vs Bastian te horen en te zien zijn op Insomnia 'The Reflex' in de Muziekfabriek Amsterdam. Het duo DJ Ernesto en producer Bastian is er klaar voor zich te presenteren met hun zinderende live-act: zangeres Michèle van Trigt, drummer Gerrie Spaansen en VJ Pulsatu.

Insomnia
Datum: Zaterdag 16 augustus
Tijd: vanaf 22:00 uur
Locatie: de Muziekfabriek (Watergraafsmeer) in Amsterdam.
Line-up: DJ Maron, Marco V., Cuzco en Ernesto vs. Bastian live

Ernesto vs Bastian braken vorig jaar definitief door met hun 12" single Lonely People, die ongeveer door elke bekende dj (van Judge Jules, Seb Fontaine tot DJ Tiësto) werd gedraaid. Bovendien werd de plaat door Judge Jules op BBC Radio 1 uitgeroepen als danceplaat van het jaar 2002. Inmiddels is Lonely People tot een heuse cultplaat uitgegroeid die zeer grote bekendheid in het underground dancecircuit geniet en waarvan meer dan tienduizend 12 inches verkocht zijn.
Opvolger Being Single heeft het nog beter gedaan. Meerdere keren werd de plaat tot 'plaat van de week' uitgeroepen. Armin van Buuren zei op ID&T radio dat 'hij gek werd van de vele aanvragen' om de plaat te draaien. De aandacht rondom Ernesto vs Bastian heeft geleid tot een grote interesse uit het buitenland. De eerste buitenlandse platenmaatschappij die, in samenwerking met FTM Records, Ernesto vs Bastian op de internationale kaart gaat zetten is GangGo Records (bekend van Blank & Jones) in Duitsland. Zij gaan de 12-inch Being Single inclusief remixen van bekende producers uitgeven.
Tot slot is de nieuwste promo van Ernesto vs Bastian - Who is the Starter zeer goed ontvangen. De plaat is al door vele dj's gedraaid bijvoorbeeld door Tiësto in het Gelredome, door Marco V. op Sensation 2003 in de Amsterdam Arena en door Armin van Buuren op ID&T radio.