ffwd

Het laatste nieuws over de FFWD met onder andere de geluidstest met koptelefoons die ze bij wijze van experiment gaan houden. Ook nog even snel alle informatie kort op een rijtje. Eerder werd ook al de timetable bekend gemaakt, die staat hier.

FFWD Heineken Dance Parade heetste ooit!

Door het aanhoudende mooie weer zal zaterdag 9 augustus een van de heetste edities in de geschiedenis van de FFWD Heineken Dance Parade worden. In overleg met diverse instanties is de organisatie dan ook druk bezig om voldoende waterpunten langs de route te creeren. Alle bezoekers worden geadviseerd om zelf in ieder geval ook genoeg water mee te nemen en te zorgen voor bescherming tegen de zon. Met temperaturen van boven de 30 graden hebben uitvoerende producenten Reinoud en Jens van JMR Produkties besloten de hele bouwploeg van 30 man een tropenrooster te laten draaien. Dat wil zeggen: werken van 06:00 tot 12:00 uur, daarna een siesta en weer aan de slag vanaf 16:00 uur. Een van de bouwers zei hierover: "Normaal betaal je grof geld om in deze temperaturen te zitten, dat is nu wel een ander verhaal. Het lijkt de Sahara wel!"

Verkoop kaarten eindfeest loopt goed
Gezien de grote hoeveelheid bezoekers en de beperkte ruimte van het terrein kan helaas niet iedereen worden toegelaten. Er zijn daarom maar 50.000 kaarten in omloop, waarvan zaterdag zeker meer dan de helft is verkocht. Om op de dag zelf geen tijd te verspillen aan het in de rij staan voor de kassa’s, wordt geadviseerd de kaarten vooraf te kopen. Kaarten kosten 10 Euro (exclusief reserveringskosten) en zijn te koop bij de meer dan 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle fillialen van de Free Record Shop. Kijk voor een volledig overzicht van alle verkooppunten op www.ticketbox.nl

Geluidstest
In samenwerking met de eerste deelnemer van de FFWD Heineken Dance Parade, 433FM, wordt er dit jaar een test gedaan om eventuele geluidsoverlast te beperken. De bezoekers van de eerste truck krijgen allen een draadloze koptelefoon waarmee alleen zij het geluid dat de DJ produceert kunnen ontvangen. Het systeem heeft zijn waarde al bewezen op o.a de parade en tijdens het BG Magazine 10 jaar feest. Als de test slaagt denkt FFWD er aan om volgend jaar 350.000 koptelefoons aan te schaffen.

Een volledig overzicht van de programmering is te vinden op www.ffwdheinekendanceparade.nl

Volgorde deelnemers FFWD Heineken Dance Parade 2003

433 FM
ACE Agency
Durex
Dutch Techno
EQH/DJ Agency
Wildpitch Bookings Agency
Club Organza
Rio Parade
Hero Music
Harder
Club X
UDC/Dance Valley
DJ Promiss
Matika
Zuid-Hollandse Popunie
IVE
Triple Vision
Thalia Lounge
Chemistry
Ferry Corsten
Digidance
APE
Club Las Palmas
Big Booty Express
Asta
Club Risk
G.nius Party Organisation
Loveland
Matrixx
Silly Symphonies/Firm Bookings
Sinners
Supernatural
Gesture Music
V8
Decibel
Doritos/Latino Beats
Michel de Hey

Line-up FFWD Heineken Dance Parade party

De FFWD Heineken Dance Parade Party heeft 5 area’s met combinaties van verschillende muziekstijlen die worden gehost door o.a.: Silly Symphonies, Triple Vision, Chemistry en Ace Bookings.

AREA 1, hosted by V8
A.J. Crypt
Misjah Helsloot
Ferry Corsten
Gizmo
Dana

AREA 2, hosted by Silly Symphonies
Phonopunk (winner Diesel U Music)
Bennie Rodriguez
Jack de Marseille
Remy
Michel de Hey

AREA 3, hosted by Chemistry
Nick K vs Onno
Brian vs Stonebridge
Victor Coral vs Cleon Macnack
Marcello vs Marnix
Robbie Rivera
Lucien Foort vs Lacroix
Marysol vs Dimitri
MC P-Phol vs Nicky Nicole

AREA 4, hosted by Triple Vision
Statik & Scarr
Boner & Pyro & MC Jay
Nymfo & Pressure & MC Jay
Eye-D & Hidden
Lenzman & Cut-Off
Pamb & Harsh & MC Proskript
Dreazz & MC Dart

AREA 5, hosted by Ace Bookings
L. Dopa
St. Paul
Real
Hitmeister D