bazar curieux

Op zaterdag 20 september wordt het feest Bazar Curieux in de Nighttown in Rotterdam gehouden. Dit feest, van de organisatie die ook achter Motel Mozaïque zit, staat in het teken van gevarieerde muziekstijlen, verschillende kunstdisciplines en spraakmakende, vreemdsoortige, experimentele en curieuze acts.

Bazar Curieux, van de makers van Motel Mozaïque
Zaterdag 20 September 2003 20.00 uur - 06.00 uur
Nighttown

Benodigdheden:
zweet bandje, dansschoenen, je beste humeur en je grootste boodschappentas want op Bazar Curieux kan je shoppen totdat je er bij neer valt!!!

Line-up:
2 Many DJs, Peaches, Quannum Projects, Fat Truckers , NU, Saunawest, Joost van Bellen, LX Pacific, The Hunches, The Horrors, The Hospitals, Rotterdams Fabrikaat Big Band e.v.a.

Bazar Curieux wordt georganiseerd door de makers van Motel Mozaïque, het tweedaagse kunstenfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Nighttown, de Rotterdamse Schouwburg en TENT.. De makers van het door de VNP tot Beste Festival 2003 verkozen Motel Mozaïque willen natuurlijk graag het bijzondere, welkome gevoel dat binnen Motel Mozaïque heerst ook binnen Bazar Curieux doorvoeren.

Bazar Curieux, van de makers van Motel Mozaïque staat voor gevarieerde muziekstijlen, verschillende kunstdisciplines en spraakmakende, vreemdsoortige, experimentele en curieuze acts. Bazar Curieux is een internationaal en nationaal project waar Rotterdamse acts een belangrijk geheel in vormen!
Dit wordt een nacht vol beelden, improvisatie, open oren en swingende heupen.
Waan je op een avontuurlijke en nachtvullende tocht die je pas voelt als je erbij bent.

Onverwachte & Verrassende verschijningen
Het programma van Bazar Curieux, van de makers van Motel Mozaïque zal nog verder verrijkt worden met een aantal verrassende verschijningen! We kunnen alvast verklappen dat de gidsen van Motel Mozaïque ook op Bazar Curieux verleidelijk aanwezig zullen zijn en dat er een aantal kunstenaars van de Kunst Xpress voorbij zullen komen. Hou www.motelmozaique.nl in de gaten voor updates!!!

De voorverkoop is reeds gestart: Kaarten à 10 EUR ( + lidmaatschap)
Verkrijgbaar bij Ticketservice (www.ticketservice.nl) de grotere Postkantoren, VVV en GWK-kantoren, Nighttown, Velvet Records en Plato Rotterdam.
Check 4 updates: www.motelmozaique.nl