Aankomende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van het feest Sonic Planet. Deze keer is het de beurt aan Shinedoe om achter de draaitafels te staan op Sonic Planet, dat wordt gehouden in Perron 55 in Venlo.

Funky techno dj bekend van Shockers, Tresor en Awakenings

Voor de betere danceparty hoef je niet altijd naar de grote steden. perron55_ in Venlo heeft namelijk één keer in de twee maanden Sonic Planet, een technofeest met landelijke allure. Tijdens de komende editie, zaterdag 12 april, is niemand minder dan DJ Shinedoe te gast. DJ Shinedoe staat aan de top van de Nederlandse dance en is een graag geziene gast in clubs als Paradiso, Mazzo en Roxy. Bovendien was ze te gast op elk zichzelf respecterend dancefeest in Nederland.

DJ Shinedoe
Shinedoe kreeg het dance-virus begin jaren ’90 te pakken toen zij als danseres op danceparties de wereld rondtrok. Geïnspireerd door haar dance-ervaringen maakte ze in 1995 de overstap naar de draaitafels.

Shinedoes dj-set laat een passie voor deep, funky detroit techno en tech house horen; perfecte dance voor Sonic Planet! Met iedere plaat die ze oplegt, verhoogt ze de dancethermometer tot het niveau waarop iedereen staat te swingen.

Met haar positieve technosound stond Shinedoe in de grote podia van Nederland Paradiso, Mazzo, Roxy, Effenaar en Nighttown en wist zij op festivals als Lowlands, Awakenings, Shockers en Impulz het publiek te bekoren. Ook internationaal stond Shinedoe op menig affiche: Love Parade (Berlijn), de legendarische Tresor Club, Umban (Slovenia), Pergola (Italy) en Peking (China).

Sonic Planet
Sonic Planet is in maart 2001 opgezet om nieuw dancetalent, dj’s en live acts, een podium te bieden en de alternatievere dance onder de aandacht te brengen in Venlo en omstreken. Onder de subtitel ‘a different dimension in dance’ zag een totaal danceconcept met dj’s, vj’s, decoraties, cocktails en chill-out zone het daglicht.

Tijdens Sonic Planet 12 april zijn de resident dj’s Equate en Funky Jo wederom gastheren en zal KMKZ VJ de visuals verzorgen.
www.sonicplanet.net
‘n Beetje party heeft tegenwoordig zijn eigen site, dus die mag bij Sonic Planet niet ontbreken. Voor actuele informatie over Sonic Planet en aanverwante parties, zoals Club Madrugada zie http://www.sonicplanet.net