dekay

“SnapShot” de nieuwe avond van dj/producer Matthew Dekay is geboren en een ieder is zaterdag 17 september uitgenodigd om te komen kijken en luisteren in club Panama, Amsterdam.
“ Het wordt een vet feest met een uplifting vibe, waar we de mensen geven waar ze voor komen: FEEST!” aldus Matthew Dekay.

Niet één, niet twee, maar liefst drie Matthews zullen tijdens deze eerste editie van “SnapShot” hun opwachting maken in de grote zaal van de club: allereerst is er natuurlijk Matthew Dekay zelf, maar daarnaast voegen ook Matthew Roberts en Matthew Thomas van King Unique (UK) zich in bij hem in de dj booth om een live set ten gehore te brengen.
Nils Noa (No) heeft vervolgens de schone taak om een einde te maken aan alle naamsverwarring en het feest compleet te maken met zijn solide, maar toch verassende, uplifting muziek.

“Het draait op deze avond allemaal om het “ouderwetse” feestgevoel: lekker dansen, sjansen, maar bovenal feestvieren en genieten van muziek!” voegt Matthew Dekay tenslotte nog toe.

Samen met de Matthews zullen in de kleine zaal De Proluctors, Chris Lake & Rhytm Code (UK) er alles aan doen om dit waar te maken.


Datum: zaterdag 17 september
Locatie: Club Panama, Amsterdam
Time: 22.30 – 04.00
Prijs: ¤15.-
Vvk: aub ticketshop

Main area: Matthew Dekay, King Unique (live), Nils Noa
Second room: Chris Lake + Rhythm Code, Proluctors
Visuals: Maarten, Arnold (Photonic)