Love it, or hate it!! De stembussen zijn geopend!

http://www.release-danceawards.nl

Beste Danceliefhebber,

De afgelopen twee jaar heeft dance-minded Nederland kunnen stemmen op zijn favoriete DJ. Jullie stemden bij de Dutch DJ Award massaal op DJ Tiƫsto, de ambassadeur van de Nederlandse dance-industrie. Dit jaar trekken we de verkiezingen breder: met trots presenteert Release magazine de Release Dance Awards. Deze awards zullen op 26 oktober worden uitgereikt in de Escape in Amsterdam aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event.
Wat is het verschil tussen de Dutch DJ Award en de Release Dance Awards? Het is vrij simpel: jij mag dit keer nog duidelijker je stem laten horen! Je stemt niet alleen op je favoriete overall DJ, maar bijvoorbeeld ook op je favoriete indoor event, de mooiste flyer, de vetste videoclip en het beste dance-album van 2005. Release wil hiermee de gehele dance-scene eren voor zijn bijdrage in het jaar 2005.
Wie wordt de beste Urban/ Eclectic DJ, wat was het beste festival en wie wint dit jaar de Best Overall DJ award? Jij bepaalt het bij de Release Dance Awards 2005. Breng nu je stem uit op de 19 verschillende categorieƫn en wie weet staan jouw favorieten op 26 oktober met een award in hun handen in de Escape!
Wij zouden het fijn vinden, wanneer je je keuzes kort kunt motiveren. Dit is erg belangrijk om te ontdekken waarom juist deze personen en organisaties een beloning verdienen voor hun verrichte werk binnen de dance.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Release magazine

Comments

  • Boor

    5 September 2005

    Haha.. de ID&T versie van de Gouden Kabouter awards..

Comments are closed