simple 30-07-2005

In oktober 2005 opent de Effenaar opnieuw haar deuren. Het nieuwe pand in aanbouw trekt door haar imposante omvang en strakke ontwerp al maanden lang de aandacht van voorbijgangers en andere nieuwsgierigen. Voor de officiele opening van de nieuwe Effenaar verzorgt Simple er op 10 september een 'Dance Sneak Preview' met The Youngsters en Fabrice Lig.

Gelukkig hoeven de echte Effenaar fans niet tot de opening in oktober te wachten. De hele maand september wordt een aantal exclusieve Sneak Previews gegeven waarbij de bezoeker vast kennis kan maken met het nieuwe gebouw.

10 september staat de eerste Dance Sneak Preview op het programma. De jonge Eindhovense organisatie Simple verzorgt deze avond. Simple begint langzaam een vaste waarde in Eindhoven te worden. Hoogtepunten zijn de twee succesvolle festivals op het Stadhuisplein en een eerdere dance-avond in de Effenaar. Voor 10 september haalt Simple twee bijzondere acts naar Eindhoven: Fabrice Lig (BE) en The Youngsters (live, FR).

De Belg Fabrice Lig heeft zich binnen de dancewereld onsterfelijk gemaakt door zijn releases op befaamde labels als Kanzleramt, F-Comm en Indulge. Een aantal van deze realeases zijn regelrechte klassiekers geworden. Fabric Lig staat garant voor meeslepende house en techno met verrassende melodielijnen en spannende ritmes.

The Youngsters weten hun energieke mix van house, techno en electro met overtuiging te brengen. Deze live act zit dan ook niet voor niets al jaren onder de vleugels van Laurent Garnier's F-communications. Het Franse duo heeft al een zeer succesvolle avond in de ‘oude’ Effenaar op haar naam staan. 10 september zullen zij het publiek met hun volledig nieuwe live set opnieuw in vuur en vlam zetten.

De Eindhovense DJ Ari Daily heeft de eer de allereerste beats in de Effenaar te laten klinken. Zijn draaistijl is te omschrijven als een vloeiende mix van driving breaks, funky electro en twisted house.

Simple en Effenaar presents:
Ari Daily
Fabrice Lig (BE)
The Youngsters (live, FR)

10 september, Effenaar, Eindhoven
22.00u – 04.00u

Entree Є9,-
Voorverkoop bij de grotere postkantoren, GWK's, VVV's, de Ticketlijn (0900-300 12 50), alsmede bij de Effenaar dagkassa en Van Leest, Hermanus Boexstraat, Eindhoven.