Static 24_09

Zaterdag 24 september is het dan zo ver, een nieuwe maandelijkse clubavond in een van de mooiste locaties van Amsterdam! De 11 zal maandelijks het toneel worden van Bart Skils en verschillende nationaal en internationaal hoogstaande DJ's en acts. De eerste line-ups zijn bekend en liegen er dan ook niet om!!

Op zaterdag 24 september zal in de Amsterdamse club 11 de technoavond Static van start gaan. Deze door Bart Skils gehoste avond is nieuw voor de 11 maar is eigenlijk voortgekomen uit de oude Mazzo waar Static ooit het levenslicht zag.
Voorheen vonden vele namen als Johannes Heil, Christian Morgenstern en Anthony Rother al hun weg naar de Mazzo en ook in de 11 zal Static haar eigenwijze vooruitstrevende karakter en programma behouden. Voortaan zal elke laatste zaterdag van de maand in het teken van Static staan en zullen verschillende nationale en internationale namen de revue passeren op deze fantastische locatie.

De aftrap van de avond zal zaterdag 24 september zijn. Als eerste kunnen we op deze avond de uit Berlijn afkomstige Jay Haze verwelkomen. Deze talentvolle DJ en producer heeft de afgelopen jaren een vooruitstrevende rol gehad in de ontwikkeling van de minimale en experimentele techno. Met zijn labels Contexterrior, Future Dub, Tuningspork en de daarbij behorende artiestenstal met o.a. Robag Wruhme, Jeff Samuel en Ricardo Villalobos heeft hij een onmiskenbare stroom aan kwaliteitsreleases uitgebracht die door velen worden gedraaid en geroemd. Daarnaast heeft hij met zijn "Textone" het begrip netlabel grootgemaakt (www.textone.org). Dit label, waarvan de muziek gratis te downloaden is, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde en grootste netlabels met vele duizenden downloads per release. Een druk baasje met een goede visie dus. Jay Haze is een muzikale duizendpoot en dat zullen we zeker terughoren in een wervelende set met de nieuwste krakers van dansvloer!

Als speciale live act voor deze avond is de crew van Jason & the Argonauts uitgenodigd. Dit uit Den Haag afkomstige viertal weet als geen ander hoe ze een spetterende show kunnen neerzetten. De superaanstekelijke beats en de daarbij behorende show is een plezier om naar te kijken en iedereen zal dan ook zeker meegesleept worden in de gekkigheid en goede muziek van het viertal. Niet te missen dus.

De avond zal gehost worden door de Amsterdamse DJ Bart Skils. Ooit in 1997 in de Mazzo als DJ begonnen en tegenwoordig een van de drijvende krachten achter de Voltt en Traffic avonden. Hij zal als host samen met de gastoptredens een muzikaal vette avond neerzetten met veel goede muziek en bovenal een gezellige sfeer.

De 11 is met haar industriƫle voorkomen op de elfde verdieping van het voormalige TPG post gebouw natuurlijk een ideale plek voor voor een avond als Static en we hebben er dan ook ongelofelijk veel zin in. De 11 is hot en dat zullen we weten ook. Hier alvast een voorproefje wat er voor de komende drie maanden op Static te verwachten valt.

Coming up:
24 Sep: DJ's Jay Haze, Bart Skils. Live: Jason & the Argonauts
29 Oct: A Playhouse label night DJ's Ata, Bart Skils. Live: Rework, Ion Ludwig
26 Nov: DJ’s Michael Mayer, Bart Skils. Live: Motio & E-Contact

Check voor updates www.ilove11.nl of www.staticnights.com

details:

Static, Saturday 24 September

Live on stage:
Jason & the Argonauts (Cupari, Magnetronik, Den Haag)

DJ's:
Jay Haze (Contexterrior, Tuningspork, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

VJ: Out of order

Static is hosted by Bart Skils
Starts 22.30 Tickets 10,=
11-ben-je-zelf pashouders 8,=
Bar/Club/restaurant 11, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam

More info at www.staticnights.comwww.ilove11.nlwww.contexterrior.comwww.jasonandtheargonauts.nlwww.bartskils.com

Comments

 • Marique

  Marique

  8 September 2005

  Yay!!! Mayer weer in November!!! :punk:

 • Boor

  8 September 2005

  Yay!!! Mayer weer in November!!! :punk:

  YEAHHHHH en Rework!!! Echt komt dat zien!!!!!!!!!!

 • Eralda is gek

  Eralda is gek

  8 September 2005

  *blij*

 • Kimmmmm !!!

  8 September 2005

  Leuk !!! :punk:

 • nicole

  nicole

  8 September 2005

  en Liev'n heeft nu mijn telefoonnummer!!!

 • Boor

  9 September 2005

  en Liev'n heeft nu mijn telefoonnummer!!!

  :p voor de after ;-)

 • Boor

  9 September 2005

  en Liev'n heeft nu mijn telefoonnummer!!!

  &) voor de after ;-)

Comments are closed