Monkey Business

Beachbop is niet meer wat het geweest is… Daarom pakt Woodstock 69 het dit jaar anders aan. Op vrijdag 12 augustus organiseert de no-nonsense Bloemendaalse beachclub in samenwerking met stichting Monkey Business en biergigant Heineken het zevende benefiet feest voor de Orang Oetan; SAVE ME @ the beach!

Voorgaande SAVE ME-benefieten vonden plaats in onder andere Jimmy Woo, Panama, Hotel Arena en meest recentelijk op het Westergasterrein in Amsterdam. Het feest gaat om 16 uur van start en zal duren tot 1 uur ‘s nachts. Kaarten kosten ¤10,- en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (www.saveme.nl) en op de dag zelf aan “de deur” bij Woodstock 69.

Doel van het feest

De doelstelling van Monkey Business is het voorkomen van het uitsterven van de Orang Oetan op Sumatra door middel van het behoud en bescherming van zijn leefomgeving. De opbrengsten van de SAVE ME-feesten worden gebruikt om het Sumatran Orangutan Conservation Programme (SOCP) financieel te ondersteunen. Daarnaast worden tijdens de feesten actief donateurs geworven voor dit goede doel, veelal met behulp van Bekende Nederlanders. Yorin Travel-presentator, acteur en zanger Chris Zegers is al sinds de oprichting van Monkey Business, nu meer dan 2 jaar geleden, boegbeeld van de organisatie.

Het programma

Dankzij het warme hart dat veel top DJ’s Monkey Business toedragen, staan er ook deze keer weer grote namen op het programma. Bezoekers kunnen feesten op de sounds van een aantal van de beste DJ’s uit het Nederlandse en internationale circuit, waaronder Brian S, Erick E, Victor Coral, Marcello en Lucien Foort. Tot 23 uur mag er buiten worden gedraaid en vanaf 18 uur is er tot 1 uur tevens een binnenprogramma met urban DJ’s als Jaziah, SP en Tom Trago. Gene Farris (USA), die zich dankzij zijn unieke DJ-stijl een wereldwijde “House-Legend” mag noemen, zal de avond knallend afsluiten.

Strand, zee, zon, de beste DJ’s, en de relaxte “Woodstock-sfeer” zijn ingrediĆ«nten waar ‘U’ tegen gezegd mag worden, SAVE ME @ the beach wordt een van de grootsten!!


Voor meer informatie:
Stichting Monkey Business
info@saveme.nl
Marijke Vos: 06-23371260
Shaolin Ktetz : 06-51867311