Vorig jaar vond de eerste outdoor editie van DTFT plaats in de beschuitsteeg te Leiden. Het was nog lange tijd onduidelijk maar het hoge woord is er uit. Tijdens het Leidsch ontzet zal de Beschuitsteeg weer 2 dagen lang worden omgetoverd tot kloppend hart van de 3 oktober feesten.

Jambo!

Nog een klein maandje en dan is het zover! Zwieren, zwaaien & sensatie draaien tijdens de 3 oktoberfeesten in Leiden. Ook dit jaar zal het hart van het Leidsch Ontzet kloppen in de Beschuitsteeg en zal Dial T For Techno een line-up neerzetten met kleine grote, internationaal beroemde, lang en befaamde, dik maar dunne namen en talenten uit de Neerlandse technoscène.

We hebben reeds vele deejays benaderd en zij hebben positief gereageerd op de uitnodiging. Wie wil er nou niet draaien op de gratis toegankelijke fuif in de gezelligste steeg van de Sleutelstad? We zullen jullie snel op de hoogte brengen van de ontwikkelingen omtrent de line-up. Dit jaar feesten we niet 3 maar 2 dagen. Vergeet dus niet om bij 1 en 3 oktober “techno in de Beschuitsteeg” te noteren in je agenda!

Groet,

DTFT Crew