UDC

Het liep al enige tijd financieel niet goed met UDC Music. Nu is dan toch de kogel door de kerk. De muziekafdeling van de United Dance Company bestaat niet langer. De compilatie-cd's voor de komende Dance Valley editie zijn nog wel afgerond.

De muziekafdeling van dance-organisator UDC (UDC Music) heeft haar faillissement aangevraagd. Musical director Alwin van der Meer staat per direct op straat. En dat aan de vooravond van de eerste meerdaagse Dance Valley.

UDC Music was niet alleen verantwoordelijk voor het releasen van de Dance Valley en Impulz compilaties. Ook brachten zij - onder andere op het sub-label Concept - 12 inches uit van Nederlandse artiesten als Dj Fausto en Darren Kay. Drie maanden geleden werd Alwin van der Meer aangenomen als musical director. "Ik wist toen ik er begon dat het financieel niet helemaal goed liep met UDC Music, maar ik wilde er graag wat van maken." Evengoed komt het als een schok voor Van der Meer dat hij nu ontslagen is.

Over twee weken organiseert UDC de eerste meerdaagse editie van Dance Valley. De compilatie-cd's voor die editie liggen gelukkig al klaar. Van der Meer denkt dat Dance Valley in het vervolg op het label Midtown zal uitbrengen. "Daar heeft UDC al nauwe banden mee", zegt Van der Meer.

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    26 July 2005

    Zou Alwin nog op de gastenlijst staan voor Dance Valley?

    Wie heeft er hier nog meer Dance Valley en Impulz compilaties? Ik heb even de hard copy's en mp3's bij elkaar opgeteld en kom op precies nul uit!

    Sterkte Alwin !

  • nicole

    nicole

    26 July 2005

    Ik heb er wel 1 van DV. Voor 5 piek uit de grabbelbak van FreeRecordStore volgens mij…..

Comments are closed