Er zijn de laatste tijd zo veel nieuwe items op Groovetrackers verschenen, dat het wel even tijd werd voor een overzichtje! Verschillende reporters hebben in woord, foto en/ of filmpjes verslag gedaan van Mute, Sonar, Roskilde, 5 days off, een weekend in Berlijn, Awakenings, MELT! en Extrema! Het verslag van Rene Lenting, die als artiest (DIVE) Glastonburry bezocht, zal ook snel volgen. Daar is behoorlijk wat regen gevallen dus mooie foto's! Lees verder voor het overzicht…

Al voor de zomer begonnen was, ging Paul een weekend naar Berlijn. Omdat er in de Panoramabar geen foto's gemaakt mogen worden ("What happens in Ostgut, stays in Ostgut") heeft hij hier een levendig verslag over geschreven wat een indruk geeft van de clubavonden, maar vooral verlangen opwekt om het zelf een keer mee te maken…

DJ Shiva was namens Groovetrackers in Barcelona op het Sónar Festival. Naast het Sónar festival staat de stad vol van leuke feesten in clubs, kraakpanden en op het strand. Het festival kan je dus op vele manieren beleven. Hoe Shiva Sónar heeft ervaren lees je hier

Ook in eigen land werd uiteraard gefeest! Jan had foto's gemaakt op de Shitkatapult avond op de Stubnitz en Harold deed verslag van het Leidsche illegale Sumtech feest.
Awakenings festival werd uiteraard ook (voor de vijfde maal) bezocht en behalve de foto's van Harold en Chris, was er ook weer een heerlijk verslag van Ro!

Het Mutek Festival is alweer wat langer geleden, maar Suz uit Winnipeg (Canada) heeft daar een super verslag over geschreven. Het is behoorlijk wat tekst, maar de moeite dubbel en dwars waard (net zoals de 34 uur durende busreis naar Mutek voor Suz de moeite waard was :-)). Haar verslag met reacties van onder andere Pheek, Direwires en de mede-eigenaar van foundsound records staat hier.
De foto's staan hier.

Patricia Spoelder was met de Nederlandse Aroma-jockey ODO7 mee naar het Roskilde festival en schreef een report over zijn optredens op het festival. Leuk om te lezen hoe een aroma-jockey een festival met meer dan 100.000 bezoekers en acts varierend van Black Sabbath tot Trentemöller ervaart en zijn hotelkamer naar eigen smaak her-inricht. De foto's van Roskilde staan hier.

Paul is niet de enige die naar Berlijn is geweest. Het weekend na Awakenings Festival was er weer een grote delegatie Nederlanders in de Duitse hoofdstad. Op de vrijdag kon Harold geen foto's maken in de Panoramabar en dacht Chris dat hij geen foto's kon maken in de Weekend club op 'Minimize 2 Maximize'. Gelukkig was Ro mee en kunnen we in deel 1 van "De week van Hawtin." Berlijn (sex, drugs & minimal) lezen hoe het er op vrijdag aan toe ging.
Over de zaterdag schreef Ro deel 2: "De week van Hawtin." Berlijn (minimal en meer) en Chris en Harold maakt deze nacht, ochtend wél foto's, en ook nog twee filmpjes!
richie_hawtin_berlin_2005_07_10.avi (12,4 mb) © Harold
hawtin@watergate.mpg (25,8 mb) © Chris
Uiteraard was het weekend nog niet voorbij zonder een after tot zondag diep in de nacht. Deze hebben we niet tot het eind vol gehouden, maar de foto's staan hier. En in deel 3 van Ro's Week van Hawtin (Opladers en liefde) kan je er over lezen.

Tot slot was er afgelopen week(end) nog 5 days off. De foto's van donderdag in de melkweg staan hier. Het report van Roderik vind je hier.
En hoe de melkweg op z'n kop werd gezet door onder andere Michael Mayer die voor het eerst sinds een jaar of 8 weer in Amsterdam was kan je hier bekijken.
Het was zo'n avond waar je eigenlijk bij moet zijn geweest dus om een impressie te geven van hoe los het ging hebben we twee filmpjes:
Deel 1 (12,18 Mb)
Deel 2 (5,16 Mb)

Buiten werd er ook gefeest op Extrema waar Paul foto's maakte, en op Melt! waar Jan verslag van deed in woord en beeld!
Check ook de filmpjes die Jan en Gijs hebben gemaakt:
Eulberg @ Melt 2005
Melt 2005 Big Wheel stage
Underworld @ Melt 2005 start
Underworld @ Melt 2005 King of Snake part III
[url=http://www.xs4all.nl/~hmz01/vid/Underworld%20@%20Melt%202005%20Pearl's%20girl.AVI]Underworld @ Melt 2005 Pearl's girl
Underworld @ Melt 2005 end

Comments

  • Ro

    Ro

    25 July 2005

    Er in ieder geval ontzettend veel te beleven op GT!
    Chris, kan jij nog even kijken of die filmpjes van Michael Mayer niet hetzelfde zijn?! of ben ik nou gek aan het worden?!

  • Chris

    Chris

    25 July 2005

    Chris, kan jij nog even kijken of die filmpjes van Michael Mayer niet hetzelfde zijn?! of ben ik nou gek aan het worden?!
    Oeps… dat waren inderdaad dezelfde linkjes. nu niet meer :-)

  • Ro

    Ro

    25 July 2005

    Dat tweede (kleinere) filmpje van Mayer zo rond de dertig seconden: dat hij gebaart om stil te zijn voor Nathan Fake :D wiens laptop zo onder de indruk was van al het gejoel en het later begaf :\\
    mooi moment.
    het eerste dan.

Comments are closed