global kitchen (nieuw)

Aankomende zaterdag is het tijd voor de nieuwe clubavond GlobalKitchen van de organisatie Club Risk. Elke derde zaterdag van de maand vindt deze avond plaats en deze keer zullen Erick E, Victor Coral en Jeroen K. gaan draaien.
En vergeet niet, je kan kaarten winnen op Groovetrackers.com!

Vorige week zaterdag hebben Kerri Chandler, Ron Caroll en natuurlijk Roog velen een onvergetelijke nacht bezorgd in de Winkel van Sinkel tijdens de Southern Comfort Zone.

Aanstaande zaterdag wordt het weer ouderwets gezellig tijdens GlobalKitchen met Erick E, Victor Coral en Jeroen K. Deze avond zal uitwijzen of het duo Erick E en Victor Coral tweemaandelijks geprogrammeerd zal worden op de 3e zaterdag van de maand in de Winkel van Sinkel.

Erick E is in ieder geval elke 3e zaterdag van de maand present tijdens de GlobalKitchen avonden.

Victor Coral heeft bewezen een koploper van de huidige generatie dj's te zijn en weet bij velen de juiste muzikale snaar te raken. Victor is een van de drijvende krachten achter het succes van R.U.S.H. (elke donderdag in de Escape). Zijn groovy, muzikale sound houdt het publiek aan het dansen en zorgt er voor dat de sfeer altijd goed is. Victor Coral stond al 2 keer eerder in de Winkel van Sinkel; ook daar klikte het met het publiek.

Jeroen K is een van de DJ.s die uitermate past bij deze avond. Begonnen in de Basement van de Winkel van Sinkel, was het al snel duidelijk dat Jeroen ook in de grotere zalen uitermate tot zijn recht komt. Een gig in de More en de Winkel van Sinkel waren het gevolg. Hier zal het zeker niet bij blijven, want Jeroen K.s naam is groeiende.

De sub-area wordt bediend door een nieuw gezicht in de Winkel van Sinkel, nl. Martin Damen. Wederom een een verfrissende, funky wind in de basement?

All these Global spirits in our Kitchen at night!

Bezoekers van het restaurant (Winkel van Sinkel en Nachtwinkel) kunnen deze zaterdag wederom gebruikmaken van de DINE & DANCE mogelijkheid en mogen na het diner gratis de GlobalKitchen-avond bezoeken.

"Gewone" bezoekers zijn vanaf 23.00 uur welkom via de normale ingang aan de werf.