Dutch Trance Force

Op 20 september is er een speciaal feest in de DTF, de oude Etage, in Almere. Dan zal er namelijk een speciale Somatic Sense Labelnight plaatsvinden met onder andere Precision, M.I.D.O.R. & Six4Eight!

Het in juni van dit jaar opgerichte Somatic Sense Recordings heeft alle reden voor een feestje op 20 september.

De eerste release van Somatic Sense Recordings was van de drie frontmannen samen:
"DJ Precision presents M.I.D.O.R. & Six4Eight - 7th Heaven / Cloud City" en was een groot succes. Binnen notime werden de tracks gedraaid door Armin Van Buuren ("Future Favorite" in A State Of Trance), Johan Gielen ("Massive Record" in z'n Lift-Off radioshow), Jon O'Bir (resident Godskitchen UK), Judge Jules, Cosmic Gate, Dumonde en vele anderen. Ook was Cloud City op de ID&T Sensation White compilatie te vinden, dit nog voordat de track officieel uit was op vinyl. Dit is een unieke gebeurtenis.

Om dit succes te vieren heeft men besloten een eigen labelnight te houden, zodat alle fans de mogelijkheid hebben de draaikunsten van de Somatic Sense artiesten te horen. Want behalve uitstekende producers zijn het ook uiterst bekwame DJs! De labelnight zal gehouden worden op zaterdag 20 september in de gloednieuwe Club DTF te Almere (voormalige Etage).

The DJs for the night:
Een van de headliners van de avond is natuurlijk DJ PRECISION. Deze man draait al een tijdje mee in tranceland en heeft al op menig groot festival gestaan. Mateloos populair in Duitsland en in Nederland onder meer bekend van zijn residency bij de XtraLarge in Amsterdam.
Als special guest is niemand minder dan MISJA HELSLOOT uitgenodigd. Over deze DJ/producer hoeven we niet veel meer te vertellen: DJ op de grootste festivals wereldwijd, labelmanager van Gesture Music, producer van de track First Second en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Dan hebben we natuurlijk nog de productiepartners van DJ Precision, namelijk M.I.D.O.R. & SIX4EIGHT. Deze youngsters hebben een grote carrière in het verschiet (voor zowel het draaien als produceren) en zijn veelgevraagde remixers, dit voor onder andere Talla 2XLC.
De volgende release van Somatic Sense zal "Science Deal Dreams Of Passion / Forces Of Nature" zijn en zal op maandag 22 september uitkomen. Om deze release kracht bij te zetten is de belangrijkste man achter Science Deal uitgenodigd, namelijk DJ MOXA. Hij heeft al de nodige ervaring en heeft onder meer met Michel De Hey, Don Diablo en Erick E gedraaid. De avond zal worden gecomplementeerd door de Club DTF residents Vinny & JC, tezamen met Sven uit Duitsland.

De entree voor deze avond zal de schappelijke prijs van 6 EUR bedragen (er is geen voorverkoop). De deuren van Club DTF zullen om 22:00u opengaan en de labelnight zal tot 05:00u duren.

Praktische info
Datum | 20 September
Lineup | Misja Helsloot, DJ Precision, M.I.D.O.R. & Six4Eight, DJ Moxa en Vinny & JC
Location | Club DTF, Grote Markt 25, Almere
Entrance fee | 6 EUR (no presale)
Time | 22:00-05:00