dj club haarlem

Op deze nieuwe editie van Dj Club Haarlem in de Lichtfabriek zal niemand minder dan Ronald Molendijk gaan draaien. Deze nieuwe editie zal plaatsvinden op 11 oktober en naast Ronald Molendijk zullen ook Cassie6 en Manni Moore gaan draaien.

Zaterdag 11 oktober vind weer de volgende editie plaats van de DJ Club, het inmiddels zeer succesvolle club-event in de Lichtfabriek in Haarlem. De vorige editie op 13 september presenteerde de DJ Club de Windmill Skill Tour met Laidback Luke. Hiermee werd nog eens bevestigd dat met de DJ Club in Haarlem een nieuw succesvol dance evenement is ontstaan. Inmiddels is de DJ Club uitgegroeid tot het grootste, regelmatig terugkerende, dance evenement van Haarlem.

De DJ Club kenmerkt zich door de open en warme sfeer die gecreƫerd wordt in de monumentale panden van de Lichtfabriek.

Voor de volgende editie heeft de organisatie wederom een gigantische Line- up weten samen te stellen. Cassie6, Manni Moore en Ronald Molendijk zullen 11 oktober a.s. de bezoekers van de DJ Club weer tot een waar hoogtepunt brengen.

Cassie6 heeft vooral bekendheid verworven door sets te draaien met over het algemeen soulvolle, jazzy en uplifting dancemuziek. Door zijn veelzijdigheid in draaistijlen heeft Cassie6 veel vaste clubavonden in o.a. de More en de Luv dancin' feesten in Paradiso.

Manni Moore is een DJ waar de dance-liefhebber steeds meer van gaat horen. Manni heeft deze zomer veel dj sets gedraaid op festivals en clubs en is veel te horen en te zien in o.a. de Lexion (Westzaan) en de Amsterdamse iT.

Ronald Molendijk is al jarenlang een begrip in de Nederlandse dancescene. Hij heeft een residency in de Rotterdamse club Nighttown en heeft gedraaid in de allergrootste clubs in binnen- en buitenland. Het zal Ronald er niet van weerhouden om deze DJ Club avond op zijn grondvesten te laten schudden. Ronald Molendijk is eveneens verantwoordelijk voor de succesvolle danceformatie Soulvation, die op dit moment met hun laatste single 'Reset your Brain' alle (dance) charts aan het veroveren zijn.

Kaarten voor deze editie van DJ Club in Haarlem kosten 12 euro incl. voorbespreek kosten en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Plaatboef, Sounds en Key Records in Haarlem, de Music Store in IJmuiden en Molenaar Muziekhandel in Beverwijk. Kaarten zijn nu ook online te bestellen via www.djclubhaarlem.nl Reserveren via e-mail kan ook: info@formandfunction.nl. Meer informatie over de feesten is te vinden op www.djclubhaarlem.nl

Praktische info
Datum | Zaterdag 11 Oktober 2003
Tijden | 22.00 - 04.00 uur
Locatie | de Lichtfabriek/ Turbinehal
Adres | Minckelersweg 2
Plaats | Haarlem
DJ's | Ronald Molendijk, Cassie6 en Manni Moore
Prijs | 12 EUR ( incl. Fee)
Stijl | Club, Deephouse en latin grooves
Website | http://www.djclubhaarlem.nl