ureka

Zaterdag 20 september is het weer tijd voor een nieuwe editie van het feest Ureka! in the Talk in Tilburg. Tijdens deze editie zal niemand minder dan Eric de man gaan draaien in de hoofdzaal, samen met Noes zal hij proberen de zaal op zijn kop te zetten. Je kan nu ook gastenlijstplaatsen voor dit feest winnen, hier bij Groovetrackers.com!

Zaterdagnacht 20 september gaat het dak erweer vanaf in The Talk te Tilburg. Na het succesvolle festival Dancehill 2003 in het centrum van Tilburg en de Ureka afterparty op 23 augustus jl. wordt deze maand dj Eric de Man naar Tilburg gehaald. Voor iedereen die reeds eerder UREKA! bezocht heeft, is duidelijk geworden dat er in Brabant ook goed gefeest kan worden. Aangenomen mag worden dat het deze maal opnieuw 'los' gaat. Heb je de gemoedelijke sfeer gemist, dan ben je deze maal natuurlijk (weer) van harte welkom!

Ureka! presenteert 'And the beat goes on' in The Talk met guest dj Eric de Man (www.clubrisk.nl). Met zijn bekende sound zet hij de Uptown zaal op zijn kop.

Uptown draait resident Noes. Deze dj maakte al vroeg deel uit van de dance scene in Tilburg. Zo draaide hij in 1991 op feesten van Strictly Underground die, in die tijd, erg populair waren. Bij de opening van het poppodium 013 werd hij gevraagd en tot op heden is hij daar een regelmatig geziene dj, op de Beats & Beyond avonden en Transistor(resident). Hij draaide naast Frankie Bones, Surgeon, Jeff Mills, John Aquaviva Kenny Larkin en Mr C(!) om er maar een paar te noemen. Het belooft ouderwets gezellig te worden met de beste tech house knallers

Downtown draait Patrick SL. Patrick is een van die dj’s die van elke stijl een goede set kan neerzetten, vanavond gaat hij een set neerzetten van zijn favoriete stijlen progressive en techhouse. De zijn de stijlen waar Ureka! zich op richt. Dit deed hij eerder naast o.a. dj’s Remy, Thimbles, Billy Nasty en Lucien Foort .

Ureka! vindt plaats in The Talk, gevestigd in Tilburg. Deze club bestaat al een groot aantal jaren, en is recent geheel supertrendy ‘gerestyled’. De insteek van de Ureka! feesten is dat ze laagdrempelig zijn en blijven. Vandaar ook de relatief lage entreeprijs van 6 euro.
Kortom, We kunnen er een heel lang verhaal van maken, maar het lijkt ons het beste dat je nu weer komt beoordelen dat de Ureka! feesten toonaangevend zijn in de Brabantse dancescene.


Praktisch info
Datum | 20 september 2003
Locatie | The Talk, Heuvelring 116, Tilburg
Line-up |
Uptown:
Eric de Man en Noes
Downtown:
Patrick en Chris the Wizz
progressive & houseclassics
Tijd | Aanvang 23:00 uur
Prijs | Entree € 6,-