mazzo

Voor Mazzo was de afgelopen periode redelijk succesvol. Onder andere Sasha, Sander Kleinenberg, Sven Vath, Michel de Hey en velen anderen zijn langsgekomen. Ze hebben weer zin in de komende wintermaanden!

Waar het voor vele clubs moeilijk is om de grote DJ namen naar hun club te halen, is het voor de relatief kleine club Mazzo juist de uitdaging om de bezoekers te blijven verassen met een klinkende line up.

In de 23 jarige historie van de Mazzo hebben alle bekende DJ's hun draaikunsten reeds getoond en zullen dat hopelijk ook in de toekomst blijven doen.

Over het hoe en waarom kunnen we kort zijn, volgens de dj's zelf is het juist de intimiteit en het directe contact met het publiek, en natuurlijk een Top of the bill geluidssysteem dat de DJ's doet besluiten om hun kunsten in de Mazzo te komen vertonen. In de Afgelopen (zomerse) Augustusmaand werden de bezoekers zomaar getrakteerd op sets van onder andere:
Sasha, Sander Kleinenberg, Sven Vath, Michel de Hey, Lars (Funk D'Void), Stonebridge, Mac C, Marcello, Ian '45' Carey, Rene Vidal, Mike van Loon, Jefferson B, b-ART en velen anderen.

Verder konden de bezoekers oog in oog komen te staan en een praatje maken met dj's die de Mazzo als bezoekers betraden, waaronder;
Tiesto, Derrick May, Kevin Saunderson, Deep Dish, Futureshock, Melvin Moore en velen anderen

In de komende winterprogrammering staan de meeste Nederlandse Topjocks reeds geboekt, en zullen op onverwachte dagen ( hou de aankondiging Special Guests in de gaten) buitenlandse toppers de line up komen versterken.

Ongeacht de line up en/of feest, de entree prijs blijft 10 euro, hierin zit de garderobe verwerkt en het tippen van de portiers wordt niet op prijs gesteld.

Open: do t/m zat
Vanaf oktober tevens geopend op zondag.