Aankomende zaterdag zal de uit New York afkomstige dj, Sandy Rivera, gaan draaien in de Las Palmas in Rotterdam. Samen met Dwin en Natarcia zorgt hij voor de muziek op deze avond in de hoofdzaal. Disco Ed zal voor de mensen in het café draaien.

Onder de strakke leiding van MC Bunty zal Club Las Palmas zaterdag weer een gevarieerd programma aan haar bezoekers voorschotelen. In de grote zaal draaien achtereenvolgens residents Dwin, Sandy Rivera en Natarcia.

Sandy Rivera uit New York is in Nederland als dj nog geen grote bekende. In het buitenland is hij echter een absolute superster, met ondermeer residencies in de Ministry of Sound in London en El Divino op Ibiza. Als producer brengt hij de ene na de andere topplaat uit op o.a. het gerenommeerde Defected label. Onder zijn "Kings of Tomorrow" alias bracht hij één van de grootste hits van de afgelopen jaren uit, "I Can't Stop".

In het Go Play Café de eerste editie van Boogie Nights. Een maandelijks terugkerende avond met de allerbeste discohits uit de jaren 70 gebracht door Disco Ed!

De visuals in zowel de grote zaal als het Go Play Café worden gebracht door VJ Pulsatu.