exposure of sound

Binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe editie van Compound en wel op 13 september aanstaande. Op deze editie die weer in Waterfront in Rotterdam wordt gehouden staan naast de residents van Compound ook nog niemand minder dan Autoblast.

Nadat iedereen een beetje de tijd heeft gehad om bij te komen van al het
festivalgeweld deze zomer is het wederom tijd voor een ouderwets gezellig Compound feestje.

Een editie waarbij residents Perry, Michel en Bas Mooy worden aangevuld met een live-set van niemand minder dan Autoblast. Deze tweemansformatie was al eerder te bewonderen op het voormalige Strictly Techno. De echte Strictly-die hards herinneren vast nog hun optreden uit de inmiddels nostalgische Vlerk-periode. Na een periode van bezinning en rust zijn ze weer volop bezig en doen dit jaar vele feesten aan en gelukkig hadden ze ruimte om naar Waterfront te komen. Straight up pure sound.

Residents Perry, Michel en de jarige Bas Mooy verzorgen deze avond de rest van de muzikale invulling. Tijdens de afgelopen edities werd de ietwat nieuwe Compound-sound door het overgrote deel van het publiek enthousiast ontvangen. Energie blijft immers duidelijk nog steeds het sleutelwoord in het techno-woordenboek van deze drie mannen. Verwacht een wederom dynamisch geheel van energieke beats met een iets wijdere bandbreedte dan voorheen. De chill staat in het teken van de Hokabo drive-in show. Jaren tachtig en negentig klappers op 45 toeren; grijnzend, scratchend en geblondeerd staat Hokabo zijn mannetje achter de decks. Samen met zijn speciale gast-dj's en een discobal laat hij oude tijden herleven alsof het niets is. U zijt gewaarschuwd.

Praktische info
Datum | Zaterdag 13 september
Locatie | Waterfront Rotterdam
Tijd | 23:00 - …
Prijs | 6 EUR
Line-up |
Autoblast (live)
Perry
Michel
Bas Mooy

Volgende editie zal plaats vinden op zaterdag 11 oktober met o.a Cynthia Stern uit zweden