Steam!Up

Zaterdag is het weer zo ver, het gaat weer een heet avondje worden in de Winkel van Sinkel met de maandelijkse avond Steam!Up. Zoals elke keer staan de 2 dj's Erick E en Eric de Man weer achter de draaitafels op deze avond.

Na een zeer geslaagde Techno-avond in de Winkel van Sinkel afgelopen zaterdag (waarbij het dak eraf ging met Secret Cinema; Benny Rodrigues liet merken dat de funk een belangrijk element is in zijn Technosets en Bart Skils het geheel tot één wist te smeden) is het, zoals elke eerste zaterdag van de maand weer tijd voor Steam!Up.

Het sfeervolle concept in combinatie met de muziek van het vaste koppel Erick E en Eric de Man maken dit voor velen de perfecte avond om de maand mee te beginnen.

De avonden van Steam!Up worden gekenmerkt door de warme, open en vrouwvriendelijke ambiance, waarbij er met acts, mysterie en fun extra dimensies worden toegevoegd. Maar de rode draad is toch wel de beladen muziek van het koppel Erick E en Eric de Man.

Erick E weet keer op keer de juiste snaar te raken bij het publiek in de Winkel van Sinkel en zorgt daardoor voor de diverse hoogtepunten tijdens de avond.

Eric de Man wordt, mede door zijn verrassende sets, door steeds meer gezien als (een van?) de beste DJ's in Nederland!

Op zaterdag 6 september a.s. worden ze bijgestaan door Lex Empress, die vaker vocale ondersteuning verzorgt voor o.a. Eric the Man, Mark Doyle (Hed Kandi), Robert Owens en Junior Sanchez.

Just get ready to enjoy!!

Praktische info
Datum | Zaterdag 6 September
Locatie | Winkel van Sinkel
Entree | euro 12,50. Leden euro 10,-.
Tijd | 00.00 - 05.00