xs2

Aankomende zondag is er weer de kans om te gaan genieten van dance muziek in Scheveningen. Club XS2 en Soomers presenteren namelijk het feest Northpole, dit feest wordt gehouden in strandtent Soomers. Op deze dag draaien Zoë Noa en Quinten de Rozario.

De zomer vordert en de temratuur loopt op. De zomerse zondagen op het strand van Scheveningen zijn dan een aangename verkoeling, vooral zondag 29 juni, want dan kun je deze combinatie aan den lijve ondervinden bij strandtent Soomers. CLUB XS2 en Soomers presenteren dan samen Northpole!

Wat is er nu lekkerder dan genieten van de warmte, buiten op het strand met de heerlijke sound van CLUB XS2? Zondag 29 juni kun je dit ervaren bij Strandtent Soomers welke bekend staat om haar intieme locatie met een capaciteit voor 500 personen inclusief een overdekt terras. Dit aantal is vergelijkbaar met CLUB XS2, alleen kan bij goed weer de capaciteit verdubbeld worden door het voorliggende stuk strand erbij te betrekken!

Het thema is winter. Koel, fris en wit zijn de elementen die je ruimschoots zult ervaren en waarbij de bezoeker zijn eigen inbreng zal hebben, want de dresscode is wit! Winterkleding echter kan thuisgelaten worden, want Zoë Noa en Quinten de Rozario en MC Jessie K zullen zorgen voor die heerlijke warme en stijlvolle sound die je van CLUB XS2 gewend bent!

Zondag 8 augustus zal Northpole weer van zich doen spreken op het Scheveniger strand, maar tot die tijd geldt voor 29 juni:
*be cool*__ *feel chill*__*dress white*

NORTHPOLE
Zondag, 29 juni
Open: 18.00 uur tot 0.00 uur
Entree: € 7,-