xs2

Zondag, 8 juni presenteert CLUB XS2 wederom Female on Fire, deze keer als Pinkster Special! CLUB XS2 heeft voor deze eerste pinksterdag de adembenemende dj's Dame en Marcella uitgenodigd voor een exclusieve set!

Voor wie in CLUB XS2 is geweest na de heropening eind januari 2003, heeft kennis kunnen maken met deze classy club. Door de goede balans tussen de intieme indeling, inrichting, licht en geluid komt sfeer die door de dj wordt gecreëerd extra tot z'n recht. Dit kun je zondag, 8 juni ook zeker verwachten wanneer DAME en MARCELLA in de XS2 booth zullen plaatsnemen!
De Haagse DAME heeft naast optredens in Los Angeles, Duitsland, België en Dublin haar residentie in ON, Off_Corso. Ook bij festivals als Dancevalley en Sound/ Vision weet zij met haar diepe en funky sound het vuur doen oplaaien, iets wat tijdens Female on Fire in CLUB XS2 niet anders zal zijn!
MARCELLA host iedere derde vrijdag van de maand 'Nightpeople' in het Amsterdamse Vakzuid. Daarnaast stond ze regelmatig in Now&Wow en is ze om de maand te horen in de More te Amsterdam. Eens per maand op maandavond doet ze op ID&T radio de clubmix van 22.00 tot 0.00 uur en zal ze 8 juni, samen met DAME met haar energieke House de bezoekers flink opzwepen!
De avond zal gehost worden door MC LEX EMPRESS van ondermeer Las Palmas (MAW), Club Arena en Café D'anvers.

De avond begint om 23.00 uur en kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. Meer informatie over CLUB XS2 is terug te vinden op de website www.clubxs2.nl.

Female On Fire!

DAME [Silly Symphonies, Sound/ Vision]
MARCELLA [Vakzuid, ClubRisk]

23.00 h till late! | entrence € 10