uplifting v2

01 || Victor Coral
02 || Jay P. & Double A Beats

Dj Victor Coral begon voor een appel en ei in een piepklein tentje in z’n geboortestad Eindhoven. Tegelijk bleek deze stad een prima uitvalsbasis voor de dancescenes van Antwerpen én Amsterdam. Hierdoor ontwikkelde hij een brede, clubby stijl die hem uiteindelijk in de hoofdstad en bracht en een residentie bij RUSH opleverde. In Amsterdam is Coral dan ook een lokale wereldster geworden waar de meisjes van dromen en wie de jongens willen zijn. Hij draait een sexy stijl van kwaliteitsclubhouse waarbij het opvalt dat Victor de laatste tijd steeds meer edgy gaat draaien.
Victor Coral op 3voor12

In de lounge zorgen Jay P. & Double A. Beats voor swingende hip-hop sounds. Volgens ons eigen bescheiden mening een groot talent, dat is Double A Beats. Nog maar 20 lentes jong behoort hij tot de garde jonkies-die-het-gaan-maken. Double A Beats is sinds 2 jaar een van de resident Dj’s van de bovenverdieping, en draait daar een creatieve mix van hiphop, house, R&B en andere stijlen. Deze lokale held is ook regelmatig te bewonderen in de lounge van de Toneelschuur.

Jay P. is een jong Haarlems Dj talent. Hij begon al met draaien in Club Stalker toen hij zelfs nog niet oud genoeg was om als klant binnen te komen… Jay P. Zal de bovenverdieping rocken door een hip-hop-mix met fijne soul, jazz en broken beat invloeden.

Voor 01:00 uur 4 euro entree.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl