sniper 04-11-2005

Op 7 oktober j.l. vond in de Tilburgse discotheek “The Blitz” de aftrap plaats voor de nieuwste clubavond van Brabant: Sniper. De eerste editie van dit maandelijks terugkerende concept was meteen een succes voor dance organisator Frequence. Maar liefst 700 fans liefhebbers van jumpstyle, hardstyle en hardcore waren getuige van een succesvolle eerste editie van dit concept. Ook in november brengt Sniper je de beste nationale en internationale artiesten!

De Italiaanse top-dj Super Marco May reist speciaal voor deze tweede editie van Sniper af naar Nederland om de hardstyle liefhebbers te trakteren op een set met typische Italiaanse hardstyle. De jump artiesten van dit moment; Ruthless en Robbie Magura, verzorgen het jump gedeelte van deze avond. Zoals velen van Robbie Magura gewend zijn zal hij het publiek natuurlijk ook trakteren op de nodige early hardstyle in zijn set. We maken de line-up compleet met een veelbelovend aanstormend talent uit de hardcore scene; dj Freeze! Freeze heeft al een aantal dj-contesten gewonnen en op grote hardcore evenementen gestaan zoals Hellbound en Raving Nightmare, houd hem dus in de gaten!!!

Na de eerste editie van Sniper is Frequence overspoeld met complimenten over dit nieuwe concept. De organisatie is blij met al deze reacties maar heeft ook wat gedaan met de op- of aanmerkingen van haar bezoekers. Zo zal er iets gedaan worden aan de dj-booth en apparatuur in The Blitz zodat de platen deze editie niet zullen overslaan. Het geluid zal daarentegen net zo hard staan als op de vorige editie. Bezoekers kunnen deze editie echter vóór half 1 niet meer in- en uitlopen. Daarna kunnen de bezoekers met een stempel naar binnen en naar buiten.

Zoals bekend vindt er voor Sniper geen voorverkoop plaats. Kaarten zijn dus alleen verkrijgbaar aan de deur en kosten ¤10,- . Als je deze editie van Sniper niet wilt missen zorg dan dat je op tijd aanwezig bent bij de The Blitz zodat je verzekerd bent van binnenkomst want vol = vol. Sniper is een concept van Frequence en wordt maandelijks op de eerste vrijdag van de maand georganiseerd in The Blitz, Heuvelring 116 te Tilburg. Openingstijden zijn van 22:00 tot 04:00 uur en na 03:15 geen toegang meer.

Location

The Blitz
Heuvelring 116
Tilburg, Nederland

http://www.frequence.nl
http://www.theblitz.nl