freeway

01 || HN & Michael von L.
02 || The Projuicerz

Deze vrijdag is de beurt aan ongekend talent HN (spreek uit: Eé-tjèn) en rising star Michael van Lierop. Deze twee platenrakkers hebben al eens vaker met elkaar gedraaid. Zij vulden elkaar toen zo goed aan dat ze nu samen in de benedenzaal van Club Stalker staan.

Michael von L. zette laatst nog als ‘Ille Bitch’ hele Stalker tot in de vroege uurtjes op zijn kop, dus ook nu zal het weer een flinke knalfuif worden. HN’s beste set is – naar de bescheiden mening van de auteur van dit stukje – toch wel zijn opwarmset in het Patronaat voor ’s werelds grootste techno-goeroe, Ken Ishii. Daar draaide HN subtiele mix van minimale electro naar techno.

De rode draad door de gezamenlijke set van deze jongens is het rocken. HN staat vooral bekend om zijn bootyshaking baslijn, stevige platen die rollen als een dolle trein. Michael draait in principe muziek van A tot Z door elkaar, maar ook op een basis van een stevige, stoere beat met veel electro-invloeden. Vrijdag zullen ze elkaar opjutten als nooit tevoren, dus verwacht veel knallend vuurwerk.

Voor 01:00 uur 5 euro entree.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

http://www.clubstalker.nl