Bijgekomen van de eerste Klats! avond, alle nieuwe indrukken verwerkt en weer klaar voor een nieuwe editie? Zet je schap voor een nieuwe dosis art, een grote hoeveelheid prikkelingen en genoeg denkstof om de feestdagen door te komen. Deze keer wordt Klats! muzikaal ingevuld door Laidback Luke. Deze grootheid mag onderhand bijna tot de residents van Gigant gerekend worden.
Of hij nou in Amerika, Japan of ons eigen Nederlandje staat, op Dance Valley, Awakenings of in onze eigen Gigant draait. Laidback Luke staat garant voor een aanstekelijk enthousiasme en een strakke set, waarbij elke zaal collectief aan het dansen slaat. In het verleden behaalde resultaten bieden hier dus wel garantie voor de toekomst.
Voor deze Klats! draait Laidback Luke een speciale electro set, die samen met het thema weer voor inspirerende avond zullen zorgen. Uiteraard zijn de vaste resident-DJ's van Klats!, groove.addicts (Electronation), ook aanwezig. Zij draaien samen met DJ Nuno dos Santos een back2back set. Wat dat thema is wordt later bekend gemaakt. Hou de site en de nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Location

Gigant
Nieuwstraat 377
Apeldoorn, Nederland

Lineup

http://www.gigant.nl