saturnight

01 || Herr Arter & Josz Lebon
02 || Pusha Mau

Zaterdag 22 oktober is de Club Stalker beurt aan Dj’s Josz LeBon en Herr Arter, van het ElectroNation duo Terry Toner & Herr Arter. Samen staan Josz leBon en Herr Arter garant voor een verrassende, experimentele mix, met als rode draad overwegend new skool electro-sounds. Oftewel: wel club-gerichte platen, maar geen hap-slik-weg muziek.

De uit België afkomstige Josz LeBon is bekend van Retro Nouveau feesten, de Summer Madness CD, Woodstock Bloemendaal en dj-sets in onder meer Rotterdam, Antwerpen, New York en Zurich. Hij stond eerder met Monica Electronica in Club Stalker.
Puber Josz struinde vroeger alle platenzaken al af, op zoek naar bijzondere tracks. Nu bouwt Josz le Bon bruggen tussen jazz, electro, NuWave, New Wave, Italo, pop, 'Retro dat veel mensen niet meer kennen’ en minder definieerbare stijlen. Hierdoor wordt hij geboekt op alternatieve festivals en locaties als Lowlands, 5 Days Off, Melkweg en Paradiso, maar ook in hippe tenten als Jimmy Woo, Now & Wow, Club 11 en Off Corso. Aankomende zaterdag kun je een mix met lef, maar ‘zonder hapklare brokken’ verwachten.
website Josz Lebon

De Hilversumnaar Joris van de Borch, alias Herr Arter, draait regelmatig in Stalker met zijn partner in crime Terry Toner (Hans-Jochem van Dijk). Dit jonge duo, ooit begonnen met vette electrosets op de welbekende ElectroNation-feesten van Roy Avni, stond o.a. op het programma van het Engelse Turnmills festival, samen met de wereldberoemde producer Fatboy Slim. Op grote festivals als Dancevalley hebben zij ook al hun opwachting gemaakt.
Dit keer zal Herr Arter in zijn eentje Club Stalker aandoen. Hij heeft zijn electrosets inmiddels uitgebreid met andere stijlen, zoals house en techno. Het resultaat is een stoere en venijnige mix van vette platen.

Pusha Mau is van origine een breed georiënteerde Dj, afkomstig uit de befaamde ‘Appelsap-hoek’. Pusha Mau werd geïntroduceerd door een van Nederland’s beste hiphop dj’s SP. Hij mocht een keer invallen voor Elected op een Switchnight, en omdat dat zo goed bevallen was keert hij nu regelmatig terug naar Club Stalker. Pusha Mau draait vooral een vette combi van hiphop, dancehall en ragga.

Voor 01:00 uur 5 euro entree.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl